Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tvxs]: Μοσκοβισί: Αυτό το πρόγραμμα θέλουμε να είναι το τελευταίο
[Tvxs]: Μοσκοβισί: Αυτό το πρόγραμμα θέλουμε να είναι το τελευταίο

[Tvxs]: Μοσκοβισί: Αυτό το πρόγραμμα θέλουμε να είναι το τελευταίο

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, μιλώντας στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Αθήνα, επανέλαβε τη σημασία της επίτευξης συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο πριν από το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου και υπογράμμισε πως αυτό το σενάριο είναι εφικτό.

«Θέλουμε να ολοκληρωθεί το τρέχον πρόγραμμα και αυτό να είναι το τελευταίο. Δεν θέλουμε να υπάρξει τέταρτο πρόγραμμα», ανέφερε ο Πιερ Μοσκοβισί, σημειώνοντας πως πρέπει να υπάρχει σταθερή οικονομική διακυβέρνηση και αποτελεσματική εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και όχι επιστροφή σε μη βιώσιμες πολιτικές και πρακτικές του παρελθόντος.

«Η Ελλάδα έχει αντιμετωπίσει εξαιρετικά δύσκολες στιγμές και έχει κάνει κάποιες ριζικές αλλά απαραίτητες προσαρμογές. Είναι ακόμη στη διαδικασία, αλλά υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ», είπε.

Σχετικά με το ρόλο και τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα, ο Πιερ Μοσκοβισί σημείωσε πως «είναι σημαντικό να συμμετέχει ως εγγυητής».

Για τα εργασιακά είπε πως οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη νομοθεσία θα πρέπει να είναι στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Νωρίτερα ο Πιερ Μοσκοβισί, κατά τις συναντήσεις που είχε τόσο με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, αναφέρθηκε και στο ζήτημα των εργασιακών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TVXS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!