Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
31 °C 15 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tvxs]: Ο Λαλιώτης ταράζει το ΠΑΣΟΚ
[Tvxs]: Ο Λαλιώτης ταράζει το ΠΑΣΟΚ

[Tvxs]: Ο Λαλιώτης ταράζει το ΠΑΣΟΚ

Όσοι συνομιλούν με τον Κώστα Λαλιώτη λένε πως δύο πράγματα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα: Αφ ενός ότι επ’ ουδενί δεν θέλει και ούτε πρόκειται να εμπλακεί στις εν εξελίξει ζυμώσεις και διεργασίες σε ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Συμπαράταξη και ευρύτερη κεντροαριστερά. Και, αφ’ ετέρου, πως δεν επιδιώκει να γίνει… «πολιτικός προξενητής» και σε καμία περίπτωση δεν τάσσεται υπέρ μιας συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά τα μηνύματα αυτά όμως η τελευταία, όσο και σπάνια, παρέμβασή του μέσα από το άρθρο – αποκατάσταση του πολιτικού έργου του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και υπενθύμισης του ριζικά αντινεοφιλελεύθερου χαρακτήρα του ιστορικού ΠΑΣΟΚ, εξακολουθεί να προκαλεί συζητήσεις, εντάσεις, και να θέτει δομικά διλήμματα προς απάντηση στο επικείμενο, δύσκολο φθινόπωρο της κεντροαριστεράς.

Η κόντρα Κουρουμπλή – Κωνσταντινόπουλου

Η χθεσινή ερμηνεία του άρθρου Λαλιώτη από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και η οξεία απάντηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου από πλευράς ΠΑΣΟΚ είναι ενδεικτική του κλίματος αλλά και όσων πρόκειται να ακολουθήσουν.

«Όσοι πιστεύουν ότι αυτά που είπε με το άρθρο του ο Κώστας Λαλιώτης δεν τους αφορούν πλανώνται πλάνην οικτράν», δήλωσε ο, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, υπουργός Ναυτιλίας. Για να προσθέσει ότι αυτό που ουσιαστικά έπραξε ο Κώστας Λαλιώτης με την παρέμβασή του ήταν να δείξει δρόμο συγκρότησης μετώπου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TVXS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!