Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tvxs]: ΗΠΑ: Αφήστε τα όπλα σπίτι πριν έρθετε να ψωνίσετε τζιν
[Tvxs]: ΗΠΑ: Αφήστε τα όπλα σπίτι πριν έρθετε να ψωνίσετε τζιν

[Tvxs]: ΗΠΑ: Αφήστε τα όπλα σπίτι πριν έρθετε να ψωνίσετε τζιν

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τζιν Levi Strauss & Co παρενέβη στο θέμα του ελέγχου όπλων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με ανοιχτή επιστολή του ζητά από τους πελάτες του να μην φέρνουν τον… οπλισμό τους στα μαγαζιά της εταιρείας, επειδή κάνει τους υπαλλήλους του και άλλους πελάτες να νιώθουν άβολα.

Στην επιστολή του που αναρτήθηκε στο LinkedIn, ο Τσιπ Μπεργκ είπε ότι σέβεται το δικαίωμα της οπλοφορίας, που προστατεύεται από την δεύτερη τροπολογία του αμερικανικού συντάγματος, αλλά δεν θεωρεί ένα κατάστημα ρούχων τον κατάλληλο χώρο για να οπλοφορεί κανείς.

«Ουσιαστικά, το θέμα είναι το εξής: Δεν θα έπρεπε να ανησυχείτε για την ασφάλειά σας ενώ ψωνίζετε για ρούχα ή δοκιμάζετε ένα τζιν παντελόνι. Πολύ απλά, τα όπλα δεν ανήκουν σε κανένα από αυτά τα σκηνικά», είπε ο Μπεργκ.

Ο διευθύνων σύμβουλος, που περιγράφει τον εαυτό του ως πρώην αξιωματικό του στρατού και πατέρα, είπε ότι πρόσφατα ένα όπλο που έφερε στα καταστήματά του πελάτης εκπυρσοκρότησε κατά λάθος ενώ δοκίμαζε παντελόνια και τραυμάτισε τον ιδιοκτήτη του.

Σημείωσε επίσης ότι η εταιρεία του, που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο και συνδέεται ιστορικά με την Αμερικανική Δύση του 19ου αιώνα, έχει καταστήματα σε πολλές πόλεις όπως το Παρίσι, τη Νίκαια και το Ορλάντο, όπου οι επιθέσεις ενόπλων τον έχουν προβληματίσει ως προς θέματα ασφάλειας στα καταστήματά του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TVXS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!