Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
35 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 19 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tvxs]: Το υπ. Παιδείας διαψεύδει Κακλαμάνη για την προσευχή στα δημοτικά
[Tvxs]: Το υπ. Παιδείας διαψεύδει Κακλαμάνη για την προσευχή στα δημοτικά

[Tvxs]: Το υπ. Παιδείας διαψεύδει Κακλαμάνη για την προσευχή στα δημοτικά

«Είναι επιεικώς απαράδεκτο ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ν. Κακλαμάνης να επιστρατεύει το ψεύδος – εμπλέκοντας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – προκειμένου να ενισχύσει την φτωχή αντιπολιτευτική εικόνα του κόμματός του», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας για τους «ψευδείς ισχυρισμούς», όπως τους χαρακτηρίζει, του Νικήτα Κακλαμάνη, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε πίσω το Προεδρικό Διάταγμα γιατί περιλάμβανε την κατάργηση της πρωινής προσευχής.

«Ο Ν. Κακλαμάνης οφείλει δημοσίως και με παρρησία να παραδεχτεί το λάθος του. Με τις εμμονές της η αντιπολίτευση δεν μπήκε στον κόπο να διαβάσει ένα Προεδρικό Διάταγμα που έρχεται να αντικαταστήσει ένα αναχρονιστικό για τις μέρες μας Διάταγμα που είχε δημοσιευτεί πριν 20 χρόνια. Την καλούμε να το κάνει για να συνειδητοποιήσει τον βαθμό εκσυγχρονισμού και εκδημοκρατισμού που επιχειρούμε. Εκτός βέβαια αν την φοβίζουν τα βήματα αυτά και θέλει να στρέψει αλλού τη συζήτηση», αναφέρει ακόμα στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας.

Σε δηλώσεις του στον Real FM ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, υποστήριξε ότι «το Π.Δ. δεν περιείχε το θέμα της προσευχής και επεστράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί υπήρξε θέμα αντισυνταγματικότητας».

Ο Ν. Κακλαμάνης δήλωσε πως «το κουμπί σε αυτό το Π.Δ. δεν ήταν η σημαία, μέσα στο ίδιο προεδρικό διάταγμα ήταν και η κατάργηση της πρωινής προσευχής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TVXS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!