Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
32 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
33 °C 10 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Tvxs]: Το γράμμα της Σέφιλντ για τη μεταγραφή του Νειμάρ: Αγαπητό ποδόσφαιρο…
[Tvxs]: Το γράμμα της Σέφιλντ για τη μεταγραφή του Νειμάρ: Αγαπητό ποδόσφαιρο…

[Tvxs]: Το γράμμα της Σέφιλντ για τη μεταγραφή του Νειμάρ: Αγαπητό ποδόσφαιρο…

Η Σέφιλντ, υπό την ιδιότητα του πρώτου ποδοσφαιρικού συλλόγου στην ιστορία, τοποθετείται επί της εξωφρενικής μεταγραφής του Νεϊμάρ στην Παρί, με το «γράμμα της στο σύγχρονο ποδόσφαιρο» να συγκλονίζει, βυθίζοντας άπαντες σε σκέψεις.

Ο σύλλογος της Σέφιλντ  αποτελεί τον… Εθνοπατέρα του ποδοσφαίρου, έχοντας γεννηθεί σε μία εποχή που το άθλημα διέπνεαν οι αξίες της εντιμότητας και του σεβασμού.

Ο αρχαιότερος ποδοσφαιρικός σύλλογος λαμβάνει θέση για την πλουσιοπάροχη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί, επισημαίνοντας την κατάπτωση των αξιών στο σύγχρονο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, καλώντας μας όλους να παλέψουμε «για το ποδόσφαιρο, για το παιχνίδι που αγαπάμε, για τον κόσμο που μοιραζόμαστε». Ενα γράμμα που αποτελεί τροφή για σκέψη, ένα γράμμα που θα πρέπει να είναι πάντα στο μυαλό μας, όταν ακούμε τα εκατομμύρια να… σφυρίζουν πάνω από το κεφάλι μας.

Αναλυτικά το μήνυμα της Σέφιλντ:

Αγαπητό ποδόσφαιρο,

Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για την ιστορία του όμορφου παιχνιδιού μας. Έχουμε ξεπεράσει την γραμμή αναάμεσα στις κοινωνικές και τις εμπορικές αξίες, για ακόμη μία φορά και το απίστευτο έχει εξελιχθεί σε αδιαμφισβήτη πραγματικότητα.

Άπαντες γνωρίζουμε ότι το ποδόσφαιρο αποτελεί μια ισχυρή βιομηχανία, μεγαλύτερη από οποιουδήπτε άλλου αθλήματος στον κόσμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TVXS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!