Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Tvxs]: Φτάσαμε; 8 δραστηριότητες για να κρατήσετε απασχολημένα τα παιδιά στο ταξίδι
[Tvxs]: Φτάσαμε; 8 δραστηριότητες για να κρατήσετε απασχολημένα τα παιδιά στο ταξίδι

[Tvxs]: Φτάσαμε; 8 δραστηριότητες για να κρατήσετε απασχολημένα τα παιδιά στο ταξίδι

Δοκιμάστε τις παρακάτω ιδέες για να ελαχιστοποιήσετε τα «Φτάσαμε;».

Τίποτα, ίσως, δεν προκαλεί μεγαλύτερη ταλαιπωρία σε ένα ταξίδι… από την ανία των παιδιών. Συχνά αποδεικνύεται ευκολότερο να αντέξουμε τα εκατοντάδες χιλιόμετρα παρά τα επαναλαμβανόμενα «Φτάσαμε;» ενός νηπίου.

Ωστόσο οι παρακάτω δραστηριότητες όχι μόνο θα κρατήσουν τους μικρούς επιβάτες απασχολημένους στον περιορισμένο χώρο ενός αυτοκινήτου, στο αεροπλάνο ή στο πλοίο, αλλά επιπλέον θα τους προσφέρουν ερεθίσματα που ευνοούν τη δημιουργικότητα και τη μάθηση. Προσαρμόστε τις στην ηλικία και τα ενδιαφέροντα των δικών σας παιδιών.

Audiobooks: Γύρω στα τρία χρόνια τα περισσότερα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν την αφήγηση ενός audiobook. Σε μεγαλύτερη ηλικία, υπάρχει και η επιλογή να φορέσουν ακουστικά ώστε οι γονείς να είναι σε θέση να βάλουν στο cd player τη μουσική της επιλογής τους.

Μουσικά cd και playlists με παιδικά τραγούδια: Βάλτε το αγαπημένο τους cd μουσικής ή φορτώστε τα τραγούδια που λατρεύουν σε ένα στικάκι που θα συνδέσετε με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου και ετοιμαστείτε για στιγμές οικογενειακής χορωδίας.

Μαγικός πίνακας (Γράψε Σβήσε): Τα παιδιά, ακόμη και νηπιακής ηλικίας, μπορούν να ζωγραφίσουν σε αυτόν, να παίξουν κρεμάλα ή τρίλιζα, ή να γράψουν μηνύματα το ένα στο άλλο και μετά να τα σβήσουν όλα με ένα πέρασμα, χωρίς να λερωθούν με μαρκαδόρους και μπογιές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TVXS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!