Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tvxs]: Απευθείας πτήσεις Λονδίνο – Ζάκυνθος από την British Airways
[Tvxs]: Απευθείας πτήσεις Λονδίνο – Ζάκυνθος από την British Airways

[Tvxs]: Απευθείας πτήσεις Λονδίνο – Ζάκυνθος από την British Airways

Ένα νέο δρομολόγιο με δύο νέες απευθείας πτήσεις από το Χίθροου του Λονδίνου προς τη Ζάκυνθο, ενισχύοντας έτσι το καλοκαιρινό πρόγραμμα των πτήσεών της προς την Ελλάδα για το 2017, προσθέτει η British Airways.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από το αεροδρόμιο του Χίθροου απευθείας προς τη Ζάκυνθο δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, με τις πτήσεις να ξεκινούν από τις 3 Ιουνίου 2017.

Ο νέος αυτός προορισμός προστίθεται στη λίστα των προορισμών της British Airways στην Ελλάδα, η οποία περιλαμβάνει επίσης την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Κω, τη Ρόδο, το Ηράκλειο, τα Χανιά, την Καλαμάτα και την Κέρκυρα, εξυπηρετώντας έτσι την πλειοψηφία των πιο δημοφιλών καλοκαιρινών – και όχι μόνο – τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα.

Η νέα αυτή επέκταση του πτητικού έργου της εταιρείας, αναφέρει η Φρέντυ Στίερ, διευθύντρια της British Airways σε Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο, αποτελεί ακόμη μια απόδειξη για τη σημασία της ελληνικής αγοράς για την British Airways, της συνεχούς επένδυσης που πραγματοποιούμε, αλλά και της υποστήριξης που προσφέρουμε σε τοπικό επίπεδο.

«Η νέα μας πτήση προς τη Ζάκυνθο θα προσφέρει στους επιβάτες από τη Βρετανία ακόμη μία εξαιρετική επιλογή για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα θα διευκολύνει και τη μετάβαση των κατοίκων της Ελλάδας στο Λονδίνο, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, απευθείας μέσω του αεροδρομίου του Χίθροου» καταλήγει η κα. Στίερ.

Οι πτήσεις προς τον προορισμό της Ζακύνθου θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus Α320 από το Terminal 5 του αεροδρομίου του Χίθροου και οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ θέσεων Euro Traveller (οικονομική θέση) και Club Europe (business class θέση).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TVXS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!