Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Tvxs]: «Αντεροβγάλτης»: Μια θεατρική σειρά τεσσάρων επεισοδίων
[Tvxs]: «Αντεροβγάλτης»: Μια θεατρική σειρά τεσσάρων επεισοδίων

[Tvxs]: «Αντεροβγάλτης»: Μια θεατρική σειρά τεσσάρων επεισοδίων

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η ομάδα Νοσταλγία δημιουργεί μια θεατρική σειρά τεσσάρων επεισοδίων.

Με έμπνευση την δράση ενός από τους μεγαλύτερους δολοφόνους στην ιστορία της ανθρωπότητας, του Τζακ Αντεροβγάλτη, παρουσιάζει μια ιστορία μυθοπλασίας, εν μέρει βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

Η αστυνομική ιστορία ξετυλίγεται σε 4 σπονδυλωτά επεισόδια γεμάτα σασπένς, που «φλερτάρουν» με το ύφος αστυνομικών τηλεοπτικών σειρών και την ατμόσφαιρα κινηματογραφικών ταινιών μυστηρίου.
Μετά τις δύο πρώτες δολοφονίες της προηγούμενης χρονιάς, η φημολογία για την ύπαρξη ενός αδίστακτου δολοφόνου που κυκλοφορεί στην πόλη είναι πια μια πραγματικότητα.

Στην προσπάθειά της να διαλευκάνει το μυστήριο, η Αστυνομία βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Τύπο και τους ψυχρούς μηχανισμούς του που σκοπό έχουν να τροφοδοτήσουν κι άλλο την συνέχιση της ιστορίας.

Πέρα από αυτό όμως, το Κακό κυκλοφορεί στην πόλη και σε αυτό το δεύτερο επεισόδιο (ξανά) κάνει την εμφάνισή του έχοντας πίσω του πρόσωπα που ξετυλίγουν την ζοφερή ιστορία – η οποία σιγά σιγά αποκαλύπτει στους θεατές ένα σενάριο μοντέρνου τρόμου.

«Στα ίχνη του Μονόκερω»

Το δεύτερο επεισόδιο «Στα ίχνη του Μονόκερω» έρχεται να καθηλώσει νέους θεατές και τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς.

Ο Αντεροβγάλτης επιστρέφει και δημιουργεί νέα ερωτηματικά: Ποια είναι τα κίνητρα μιας κακής πράξης; Μπορούμε να ξεφύγουμε από το παρελθόν μας; Ποιος έχει την ευθύνη να «καθαρίσει» για όλους; Πόσα ξέρουν οι δημοσιογράφοι; Τι ρόλο παίζει ο ηθικός και ο ανήθικος;

Όταν τα γεγονότα συμβαίνουν στο σκοτάδι, όλοι είναι ύποπτοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TVXS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!