Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tvxs]: Ο Αναστάσιος Σαλτερής νέος γενικός γραμματέας Υποδοχής Προσφύγων
[Tvxs]: Ο Αναστάσιος Σαλτερής νέος γενικός γραμματέας Υποδοχής Προσφύγων

[Tvxs]: Ο Αναστάσιος Σαλτερής νέος γενικός γραμματέας Υποδοχής Προσφύγων

Ο Αναστάσιος Σαλτερής αναλαμβάνει νέος γενικός γραμματέας Υποδοχής Προσφύγων του υπουργείου Εσωτερικών, στη θέση του Οδυσσέα Βουδούρη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε δεκτή την «παραίτηση την οποία του υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Οδυσσέας Βουδούρης» – μια παραίτηση, την οποία ο Οδυσσέας Βουδούρης είχε προαναγγείλει τόσο με επιστολή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, όσο και με δημόσια παρέμβασή του και με την οποία έκλεισε η πολύμηνη κόντρα στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ποιός είναι ο Αναστάσιος Σαλτερής

Ο Αναστάσιος Σαλτερής γεννήθηκε στην Αθήνα, τον Αύγουστο του 1976. Κατάγεται από τον Καλόξυλο Νάξου και την Καρύταινα Αρκαδίας, αλλά έως το 1981 έζησε στις Σπέτσες, όπου υπηρετούσαν ως καθηγητές οι γονείς του. Το 1994 εισήχθη στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 1999.

Το 2005 εισήχθη στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, από όπου αποφοίτησε με άριστα. Το 2007 τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διοίκησης Νομού Κορινθίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ως εισηγητής Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με αρμοδιότητα τον έλεγχο νομιμότητας των ΟΤΑ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TVXS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!