Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Το ξέκοψε ο Παππάς: Εκλογές θα γίνουν το Σεπτέμβριο του 2019
[Tribune]: Το ξέκοψε ο Παππάς: Εκλογές θα γίνουν το Σεπτέμβριο του 2019

[Tribune]: Το ξέκοψε ο Παππάς: Εκλογές θα γίνουν το Σεπτέμβριο του 2019

Οι επόμενες βουλευτικές εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του 2019 και «θα έχουν αποτέλεσμα που θα εγγυάται τη συνέχιση της προοδευτικής και ανορθωτικής πορείας της χώρας».

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι στο δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Ηλεία.

«Τον Μάιο του 2019 έχουμε τις αυτοδιοικητικές εκλογές και επειδή η τοπική αυτοδιοίκηση καλείται να παίξει έναν κρίσιμο ρόλο, χρειάζεται ένα ευρύ μέτωπο προοδευτικών δυνάμεων, που θα σηκώσει στις πλάτες του τον εξαιρετικό και ξεχωριστό ρόλο που η Αυτοδιοίκηση πρέπει να παίξει, καθώς βγαίνει η χώρα μας από την κρίση» είπε ο υπουργός.

«Χρειάζονται τοπικές αυτοδιοικήσεις με εγρήγορση, έτοιμες να αξιοποιήσουν τις όποιες δυνατότητες δίνονται για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής, που θα πιέζουν ώστε η ανάπτυξη, η οποία έρχεται, να είναι ισόρροπη και κατ’ αυτόν τον τρόπο δίκαιη και ως προς την κατανομή της στην περιφέρεια» δήλωσε, υποστηρίζοντας ότι «υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να υπάρξει τομή στον τρόπο που λειτουργούσαμε μέχρι τώρα, κι αυτό αφορά τους πάντες».

«Καταθέτω την αισιοδοξία μου, βλέποντας παντού, όπου περιοδεύω στη χώρα, ανθρώπους αποφασισμένους να συμβάλουν στη νέα σελίδα, στην οποία βαδίζει η χώρα.

Είναι πολύ αισιόδοξο το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή έχουμε την υποχρέωση να μιλάμε για το πώς θα προτεραιοποιήσουμε με τη διάχυση των θετικών αποτελεσμάτων της οικονομίας» συμπλήρωσε ο κ. Παππάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!