Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Βουλευτής ΝΔ για αλλαγή φύλου: Αν ήταν φυσιολογικό, ο Θεός θα δημιουργούσε τον Αδάμ και τον Γιώργο
[Tribune]: Βουλευτής ΝΔ για αλλαγή φύλου: Αν ήταν φυσιολογικό, ο Θεός θα δημιουργούσε τον Αδάμ και τον Γιώργο

[Tribune]: Βουλευτής ΝΔ για αλλαγή φύλου: Αν ήταν φυσιολογικό, ο Θεός θα δημιουργούσε τον Αδάμ και τον Γιώργο

«Καλούμαστε να υιοθετήσουμε τη δυνατότητα αλλαγής φύλου στα 14 χωρίς ιατρικές και ψυχιατρικές βεβαιώσεις», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής Πρεβέζης της Νέας Δημοκρατίας, Στέργιος Γιαννάκης.

Μάλιστα ο ίδιος κάνει και αναφορά στους… πρωτόπλαστους αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν αυτές οι καταστάσεις ήταν φυσιολογικές, τότε ο Θεός θα δημιουργούσε τον Αδάμ και τον…Γιώργο».

Αναλυτικά:

«Με δεδομένο τον σεβασμό στην προσωπική ζωή του καθενός και της καθεμιάς, όπως και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, καλούμαστε να υιοθετήσουμε την δυνατότητα αλλαγής φύλου από το 14ο έτος της ηλικίας, χωρίς ιατρικές και ψυχιατρικές βεβαιώσεις, παρά μόνον με μία απλή αίτηση στο Ειρηνοδικείο, θέση επιστημονικώς και ηθικώς απαράδεκτη.

Άν αυτές οι καταστάσεις ήταν φυσιολογικές, τότε ο Θεός δεν θα δημιουργούσε ( όπως μαθαίναμε στο σχολείο) τον Αδάμ και την Εύα.. αλλά τον Αδάμ και τον…Γιώργο!”

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!