Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Βόμβες Αγγελή στην Προανακριτική: Το FBI μας έδωσε λογαριασμό πολιτικού
[Tribune]: Βόμβες Αγγελή στην Προανακριτική: Το FBI μας έδωσε λογαριασμό πολιτικού

[Tribune]: Βόμβες Αγγελή στην Προανακριτική: Το FBI μας έδωσε λογαριασμό πολιτικού

Βόμβες εξαπέλυσε ο Εισαγγελέας Γιάννης Αγγελής κατά την κατάθεσή του στην Προανακριτική, χαρακτηρίζοντας σύμφωνα με πληροφορίες παράνομες τις αρχειοθετήσεις του σκέλους της υπόθεσης που αφορά τους 7 πολιτικούς.

Ο κ. Αγγελής, προέβη σε παραδοχές, επανέφερε το όνομα του πρώην Υπουργού, Μιχάλη Καλογήρου ως ενήμερο από τον ίδιο για σειρά λαθών αλλά υπέπεσε και σε σωρεία αντιφάσεων για τους χειρισμούς του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση.

Μάλιστα, σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, για το κατά πόσο υπάρχει ευθύνη πολιτικών προσώπων για το σκάνδαλο Novartis, ο κ. Αγγελής φέρεται να απάντησε πως «ναι, μπορεί να υπάρχει. Ψάξτε».

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, τόνισε πως «μόνο το 10% της υπόθεσης Novartis είναι πάνω από το νερό. Το 90% είναι κάτω από το νερό και δεν φαίνεται. Ψάξτε κάτω από το νερό. Όσο ψάχνετε και βάζετε το χέρι σας κάτω από το νερό θα βρίσκετε το 90%».

‘Εδωσαν λογαριασμό πολιτικού

Ο κ. Αγγελής τόνισε παράλληλα ότι το FBI στο πολυσυζητημένο «ταξίδι της Βιέννης» έδωσε στους έλληνες εισαγγελείς στοιχεία για τραπεζικό λογαριασμό.

Ο πρώην επόπτης της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, στον οποίο ΝΔ και ΚΙΝΑΛ στήριξαν το αφήγημα της σκευωρίας έναντι του σκανδάλου Novartis, έκρινε παράνομες τις αρχειοθετήσεις που έγιναν για 7 εκ των 10 πολιτικών προσώπων που αναφέρονται στη δικογραφία Novartis.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!