Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Βόμβα Τσοχατζόπουλου: Αύριο καταθέτω στοιχεία που «καίνε» Σημίτη-Παπανδρέου!
[Tribune]: Βόμβα Τσοχατζόπουλου: Αύριο καταθέτω στοιχεία που «καίνε» Σημίτη-Παπανδρέου!

[Tribune]: Βόμβα Τσοχατζόπουλου: Αύριο καταθέτω στοιχεία που «καίνε» Σημίτη-Παπανδρέου!

Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά την αποφυλάκισή του και εν όψει της απολογίας του στο πενταμελές Εφετείο Αθηνών την Τετάρτη, 21 Ιουνίου.

Σε δήλωσή του ο πρώην υπουργός δηλώνει αθώος και ισχυρίζεται ότι η δίωξή του είναι πολιτική, γεγονός που θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να το αποδείξει «με στοιχεία πέραν πάσης αμφισβήτησης». «O Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης, με συνεργάτες τους «σκιές», σε συνεργασία με ελληνικές και ξένες υπηρεσίες, παρέδωσαν την χώρα στους ξένους και στους δανειστές, οι οποίοι ως σύγχρονοι δυνάστες, παρεμβαίνουν στην χάραξη Εθνικής πολιτικής σε θέματα που αφορούν την οικονομία, ενέργεια, τους εξοπλισμούς και τις διεθνείς συνεργασίες της Ελλάδος», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στη δήλωσή του.

Αναλυτικά η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου:

Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω προσπαθώ να ανασυγκροτήσω τις δυνάμεις μου που από την ημέρα της αποφυλάκισής μου και την έξοδό μου από τέσσερα συνεχόμενα νοσοκομεία μέσα στο τελευταίο τρίμηνο.

Κατά παραδοχή της Εισαγγελικής έδρας, το αποδεικτικό υλικό εις βάρος μου είναι ισχνό. Βασίζεται σε σκόρπιες ιδιόχειρες σημειώσεις, οι οποίες μάλιστα, σύμφωνα με τη ρητή τοποθέτηση του κ. Εισαγγελέα «ερευνάται» αν είναι δικές μου και σε μια μόνο μαρτυρία, συγκατηγορούμενου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!