Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: Βέλγιο: Βγαίνει από τη φυλακή συνεργός του παιδεραστή Μαρκ Ντιτρού
[Tribune]: Βέλγιο: Βγαίνει από τη φυλακή συνεργός του παιδεραστή Μαρκ Ντιτρού

[Tribune]: Βέλγιο: Βγαίνει από τη φυλακή συνεργός του παιδεραστή Μαρκ Ντιτρού

Να αποφυλακιστεί υπό όρους ένας συνεργός του διαβόητου παιδεραστή δολοφόνου Μαρκ Ντιτρού, αποφάσισε η βελγική δικαιοσύνη τη Δευτέρα.

Ο Μισέλ Λελιέβρ, ο οποίος είχε καταδικαστεί το 2004 σε κάθειρξη 25 ετών για τη συμμετοχή του στην απαγωγή και την κατακράτηση πολλών από τα θύματα του Ντιτρού, λάμβανε από το 2013 άδειες εξόδου από τη φυλακή.

Θα μπορέσει να αποφυλακιστεί εφόσον καταφέρει να βρει ένα σπίτι για να διαμείνει μόνιμα μέσα στους επόμενους έξι μήνες, σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης.

Η απόφαση του δικαστηρίου εφαρμογής των ποινών των Βρυξελλών περιλαμβάνει συνολικά δώδεκα όρους, όπως να βρει δουλειά (ή να φοιτήσει σε σχολή μαθητείας) και να αποζημιώσει τους πολιτικούς ενάγοντες.

Ο συνεργός του Μαρκ Ντιτρού

Ο Λελιέβρ, 48 ετών σήμερα, είχε συλληφθεί το 1996, την ίδια περίοδο με τον Ντιτρού και την τότε σύντροφο του τελευταίου, την Μισέλ Μαρτέν.

Θεωρείται ως «ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές» του Ντιτρού και καταδικάστηκε για τη συμμετοχή του στην απαγωγή, το 1995, της Αν και της Έφιε – πρόκειται για τα δύο από τα τέσσερα κορίτσια που βρέθηκαν νεκρά έναν χρόνο αργότερα σε μια από τις ιδιοκτησίες του παιδεραστή, του χειρότερου εγκληματία στην ιστορία του Βελγίου.

Το 2004 το Εφετείο της Αρλόν έκρινε, επίσης, ότι ο Μισέλ Λελιέβρ βοήθησε τον Ντιτρού όταν άρπαξε τις Λετισιά και Σαμπίν, τα δύο κορίτσια που βρέθηκαν ζωντανά τον Αύγουστο του 1996 σε ένα σπίτι στο Σαρλερουά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!