Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Τζανακόπουλος: Χωρίς άδεια δεν μπορούν να λειτουργούν κανάλια
[Tribune]: Τζανακόπουλος: Χωρίς άδεια δεν μπορούν να λειτουργούν κανάλια

[Tribune]: Τζανακόπουλος: Χωρίς άδεια δεν μπορούν να λειτουργούν κανάλια

«Δεν είναι δυνατόν στο νέο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο να λειτουργούν κανάλια χωρίς άδεια» δήλωσε ο διευθυντής γραφείου του Πρωθυπουργού, Δημήτρης Τζανακόπουλος στον ΑΝΤ1 ενώ τόνισε ότι θα επιδιωχθούν οι ευρύτερες δυνατές συναινέσεις, αλλά η τροπολογία είναι απαραίτητη, αποτελεί ένα «όπλο στη φαρέτρα της κυβέρνησης» σημείωσε.

«Το μπλόκο είναι διαρκές και δεν μπαίνει από το ΣΤΕ αλλά από τη Ν.Δ. που μπλόκαρε τη σύσταση του ΕΣΡ» υπογράμμμισε ο κ. Τζανακόπουλος προσθέτοντας ότι ο Κ. Μητσοτάκης επέλεξε να είναι «ουρά συμφερόντων».

«Ο ιδιωτικός βίος οποιουδήποτε είναι απολύτως απαραβίαστος»

Αναφορικά με το δημοσίευμα για το δικαστή ο κ. Τζανακόπουλος ξεκαθάρισε ότι: «Ο ιδιωτικός βίος οποιουδήποτε είναι απολύτως απαραβίαστος» και θα προστατευθεί.

Το θέμα αναδείχθηκε από ένα δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής, ακολούθησε ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αναφορικά με την ανάδειξη δικαστών. Ο υπουργός Δικαιοσύνης αφούο τέθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο έκανε αυτό που έπρεπε α) να κοιτάξει την ανάδειξη δικαστών και β) να δει αν υπάρχει παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!