Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Τζαμακλής: Ανοικτά θέματα προς διερεύνηση για Λοβέρδο και Γεωργιάδη (βίντεο)
[Tribune]: Τζαμακλής: Ανοικτά θέματα προς διερεύνηση για Λοβέρδο και Γεωργιάδη (βίντεο)

[Tribune]: Τζαμακλής: Ανοικτά θέματα προς διερεύνηση για Λοβέρδο και Γεωργιάδη (βίντεο)

Για ανοικτά θέματα προς διερεύνηση για τους πρώην υπουργούς Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο και Άδωνι Γεωργιάδη έκανε λόγο ο γραμματέας της Εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Τζαμακλής.

Αφού διευκρίνισε ότι δεν είναι ρόλος της Εξεταστικής επιτροπής η άσκηση ποινικών διώξεων, καθώς δεν είναι επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης, σημείωσε ότι ζητείται περαιτέρω έρευνα για τους δύο πρώην υπουργούς.

«Ζητάμε περαιτέρω έρευνα και διερεύνηση για κάποιες συμπεριφορές που αφορούν τον Ανδρ. Λοβέρδο σε σχέση με όσα κατέθεσε ψευδώς και ανειλικρινώς, στην εξεταστική.

»Επίσης θεωρούμε ότι η υπογραφή του μνημονίου το Μάρτιο του 2014 από τον κ. Γεωργιάδη, από το δ.σ. του Ντυνάν και από την Τράπεζα Πειραιώς, περιέχουν κάποια στοιχεία που ζημιώνουν την κοινωφελή περιουσία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρ. Τζαμακλής και συμπλήρωσε:

«Το αν θα πάει στα σκουπίδια το πόρισμα όπως λέει ο Α. Γεωργιάδης θα το κρίνουν οι δικαστικές και εισαγγελικές αρχές…».

Απαντώντας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, που ζητούσε τον… Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Φοίνικος για το Ντυνάν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι το βραβείο πρέπει να απονεμηθεί στην κυβέρνηση που προσπαθεί να επιστρέψει το νοσοκομείο στο Δημόσιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!