Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Ο Τσίπρας στην αγκαλιά του δημοκρατικού λαού της Πάτρας – «Για τον λαό και την πατρίδα»
[Tribune]: Ο Τσίπρας στην αγκαλιά του δημοκρατικού λαού της Πάτρας – «Για τον λαό και την πατρίδα»

[Tribune]: Ο Τσίπρας στην αγκαλιά του δημοκρατικού λαού της Πάτρας – «Για τον λαό και την πατρίδα»

Ο δημοκρατικός λαός συσπειρώνεται στην Προοδευτική Συμμαχία υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα. Αντιμέτωπος με τον ρεβανσισμό του νεοφιλελεύθερου ακροδεξιού υβριδίου που ηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης -εκεί κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία των Καραμανλήδων- η δημοκρατική παράταξη ανασυγκροτείται.

Γνωρίζει καλά ο δημοκρατικός λαός ότι το δεξιό δεκανίκι της Φώφης Γεννηματά αποτελεί ένα εκσυγχρονιστικό -«σοσιαλφιλελεύθερο» το αποκαλεί η ίδια- μόρφωμα πρόθυμων αποστατών της δημοκρατικής παράταξης, πρόθυμων να συγκυβερνήσουν με τον γιο του Εφιάλτη.

Ο ελληνικός δημοκρατικός λαός, η κοινωνική πλειοψηφία, δεν θα επιτρέψει ποτέ να την κυβερνήσει ξανά ένας Μητσοτάκης.

Είναι δε τόση η εκδικητικότητα των Αδώνιδων και των Βορίδηδων και όλων αυτών των σταγονιδίων, που απειλούν τον δημοκρατικό λαό και τον φοβερίζουν για το τι θα του κάνουν έτσι και πάρουν την εξουσία, που αυτό συσπειρώνει ακόμα περισσότερους πολίτες στην Προοδευτική Συμμαχία.

Διότι η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη δεν διεκδικεί την εξουσία όπως σε ένα δυτικό κράτος, που η εναλλαγή είναι αναμενόμενη. Έρχονται με αφρισμένα στόματα, με βρωμερά χνώτα, να πέσουν ως ακρίδες πάνω στην πατρίδα και στον δημοκρατικό λαό, να τον «ξεσκίσουν», να πάρουν τη χώρα λάφυρο και να την προσφέρουν σε όποιον προστάτη τους εγγυηθεί τα περισσότερα. Αυτοί ήταν πάντοτε, άθλιοι κοτζαμπάσηδες και οι οπαδοί τους άκριτοι κολίγοι.

Για αυτό ο δημοκρατικός λαός συσπειρώνεται στην Προοδευτική Συμμαχία, αυτο-οργανώνεται όπως γνωρίζει άριστα από τα χρόνια του Ανδρέα Παπανδρέου- και με τον Αλέξη Τσίπρα μπροστάρη δηλώνει ότι θα δώσει τον καλό αγώνα για να μην ξαναπέσει η χώρα στα χέρια των ίδιων ανίκανων που την κατέστρεψαν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!