Σάββατο, 26 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Τσίπρας: Οδεύουμε σε καθαρή έξοδο από τα μνημόνια, χωρίς πιστοληπτική γραμμή στήριξης (βίντεο)
[Tribune]: Τσίπρας: Οδεύουμε σε καθαρή έξοδο από τα μνημόνια, χωρίς πιστοληπτική γραμμή στήριξης (βίντεο)

[Tribune]: Τσίπρας: Οδεύουμε σε καθαρή έξοδο από τα μνημόνια, χωρίς πιστοληπτική γραμμή στήριξης (βίντεο)

«Οδεύουμε σε καθαρή έξοδο από τα μνημόνια, χωρίς πιστοληπτική γραμμή στήριξης και νέες βαριές δεσμεύσεις για τη χώρα και το λαό, όπως κάποιοι προεξοφλούσαν ότι θα συμβεί και δεν το έκρυβαν μάλιστα με συνεχείς τους δηλώσεις», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα του περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο, και σημείωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του 2019.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την πιλοτική εφαρμογή του μεταφορικού ισοδυνάμου από την 1η Ιουλίου του 2018, κάνοντας λόγο για την υλοποίηση μιας δέσμευσης εμβληματικού και ιστορικού χαρακτήρα, ενώ μίλησε αναλυτικά για έργα που υλοποιούνται ή σχεδιάζονται και νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σε διάφορους τομείς.

«Η ολοκλήρωση του κύκλου των περιφερειακών συνεδρίων, συμπίπτει με μια μεγάλη καμπή, μια αλλαγή σελίδας για την χώρα μετά από μια πολύ μακρά περίοδο επιτροπείας και σκληρών δημοσιονομικών περιορισμών», είπε ο κ. Τσίπρας.

«Η περιπέτεια για τη χώρα, ευτυχώς τελειώνει εδώ». Αφού δε, παρατήρησε πως αυτό δεν είναι φυσικό φαινόμενο, επισήμανε: «Και άλλες φορές το ακούσαμε αυτό. Δεν συνέβη, όμως. Από τότε που 8 χρόνια Έλληνας πρωθυπουργός πήγε στο Καστελόριζο για να ανακοινώσει εν χορδαίς και οργάνοις, ακούγαμε ότι το Πρόγραμμα αυτό θα διαρκέσει λίγους μήνες, θα βγούμε. Τα ίδια και τη δεύτερη φορά. Τώρα λοιπόν δεν υπάρχουν περιθώρια, και το μεγάλο ευτύχημα για τον τόπο είναι ότι τούτη τη φορά, εκεί που άλλοι απέτυχαν φαίνεται ότι εμείς πετυχαίνουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!