Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Τσίπρας: Γιατί κ. Μητσοτάκη επιλέγετε τη λάσπη; Μήπως τελικά ζορίζεστε;
[Tribune]: Τσίπρας: Γιατί κ. Μητσοτάκη επιλέγετε τη λάσπη; Μήπως τελικά ζορίζεστε;

[Tribune]: Τσίπρας: Γιατί κ. Μητσοτάκη επιλέγετε τη λάσπη; Μήπως τελικά ζορίζεστε;

Γιατί επιλέγετε την λάσπη ενώ είστε σίγουρος πως θα κερδίσετε τις εκλογές; Γιατί λοιπόν έχετε τέτοιο άγχος ενώ έχετε τόσο μεγάλη διαφορά; Γιατί πέφτετε τόσο χαμηλά ώστε να υβρίζετε και νεκρούς; Μήπως τελικά ζορίζεστε;» επισήμανε ο Αλέξης Τσιπρας από το βήμα της Βουλής απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Οι πολίτες θα μας κρίνουν με βάση τις θέσεις και τις απόψεις μας. Εγώ ζήτησα να αντιπαραβάλουμε τα σχέδιά μας. Όσο και να υβρίζετε και όσο και να συκοφαντείτε.

Σήμερα σας άκουσα να λέτε μια μικρή συγγνώμη για την αθλιότητα του κυρίου Κεφαλογιάννη που έδειξε φωτογραφία της Χούντας υποτίθεται με τον πατέρα μου. Εσείς δεν ζητήσατε ούτε μισή συγγνώμη. Γιατί επιλέγετε την λάσπη ενώ είστε σίγουρος πως θα κερδίσετε τις εκλογές;» ανέφερε χαρακτηριστικά o πρωθυπουργός.

«Προσπαθήσατε αυτό το τριήμερο, με κάθε τρόπο, να εκτρέψετε τη συζήτηση από τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη ζωή και την καθημερινότητα των Ελληνίδων και των Ελλήνων, με στόχο να μη συζητήσουμε για τα μέτρα στήριξης της ελληνικής κοινωνίας, για την οικονομία, να μη συζητήσουμε για το σχέδιό μας για οριστική έξοδο από τη κρίση, για διατηρήσιμους ρυθμούς ανάπτυξης και για οριστική επιστροφή στη κανονικότητα, αλλά για θέματα που το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ. έχει επιλέξει.», συνέχισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ.

«Ότι απαντήσεις είχα να σας δώσω τις έδωσα και δε πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με τις προσωπικές επιθέσεις και με την αθλιότητα των κατασκευασμένων ειδήσεων», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!