Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Τσίπρας: Φανταστείτε τι θα γινόταν κ. Μητσοτάκη αν εγώ έκρυβα το πόθεν έσχες και τις οφ σορ της γυναίκας μου (βίντεο)
[Tribune]: Τσίπρας: Φανταστείτε τι θα γινόταν κ. Μητσοτάκη αν εγώ έκρυβα το πόθεν έσχες και τις οφ σορ της γυναίκας μου (βίντεο)

[Tribune]: Τσίπρας: Φανταστείτε τι θα γινόταν κ. Μητσοτάκη αν εγώ έκρυβα το πόθεν έσχες και τις οφ σορ της γυναίκας μου (βίντεο)

Αποστομωτικές απαντήσεις έδωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε όσα επιχείρησε να του προσάψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με θέματα σχέσεων με επιχειρηματικά συμφέροντα και συγκεκριμένους επιχειρηματίες.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι το κρίσιμο ερώτημα είναι αν ένας πολιτικός τους συναντά και αποδέχεται ή όχι τα αιτήματα τους, αν μετά πολιτεύεται προκειμένου να υπηρετήσει τα συμφέροντα τους, αν τους κάνει χατίρια έναντι ανταλλαγμάτων στήριξης.

Ο κ. Τσίπρας ρώτησε τι χατίρια έχει κάνει η κυβέρνηση στους Μπόμπολα, Ψυχάρη, Μαρινάκη, Καλογρίτσα. Για να σημειώσει: ο κ. Μπόμπολας δεν έχει πια την εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» γιατί δεν του χαρίστηκαν τα δάνεια, ο κ. Ψυχάρης δεν έχει πια τον ΔΟΛ για τον ίδιο λόγο, ο κ. Μαρινάκης δεν γλίτωσε να μην του ασκηθεί δίωξη επί των ημερών αυτής της κυβέρνησης.

«Γιατί όσο εμείς θα είμαστε κυβέρνηση, θα είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες ίσοι απέναντι στον νόμο και χατίρια σε επιχειρηματίες δεν κάναμε, δεν κάνουμε και δεν θα κάνουμε», υπογράμμισε. «Έχετε εσείς τη δυνατότητα να ρθείτε να ισχυριστείτε το ίδιο; Καντε το», προκάλεσε τον κ. Μητσοτάκη, θέτοντας υπόψη του τους ισχυρισμούς Χριστοφοράκου και Φρουζή, αλλά και την ερώτηση που είχε καταθέσει η ΝΔ για τον κ. Μαρινάκη.

«Κ. Μητσοτάκη είστε ο ορισμός του όρου διαπλοκή στη σύγχρονη πολιτική ιστορία»

Σε πιο προσωπικό ύφος, ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη είπε: «Να τελειώνουμε με αυτό το ανέκδοτο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!