Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Τσίπρας: Εκδικητικότητα Μητσοτάκη απέναντι στους νέους ανθρώπους
[Tribune]: Τσίπρας: Εκδικητικότητα Μητσοτάκη απέναντι στους νέους ανθρώπους

[Tribune]: Τσίπρας: Εκδικητικότητα Μητσοτάκη απέναντι στους νέους ανθρώπους

Για τη νέα σχέση του πολίτη με την πολιτική που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και την αδιαμεσολάβητη επαφή με τους πολίτες, μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας σε ανοιχτή συνέλευση στους πολίτες της Κοζάνης.

«Θέλουμε να ξαναγυρίσουμε και θα ξαναγυρίσουμε -όχι γιατί μας έλειψαν οι καρέκλες της εξουσίας γιατί έχουμε στερητικό σύνδρομο όπως είχαν κάποιοι- αλλά για να βάλουμε ένα λιθαράκι να πάει ο τόπος μας μπροστά.

Ο στόχος αυτής της καμπάνιας είναι να συνεχίσουμε στο δύσκολο δρόμο, να πείσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι οι πολίτες, αδιαμεσολάβητα. Να είμαστε ανοικτοί σε όλους και όλες όσους μας στήριξαν ανεξάρτητα από την καταγωγή που προέρχονται.

Ταυτόχρονα να αξιοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες το isyriza θα είναι μια πλατφόρμα όπου θα μπορεί κάποιος να ενημερώνεται, να ψηφίζει, να λέει τη γνώμη του».

Μέσα σε 4 μήνες διαπιστώσαμε τα εξής:

Πόσο πολύ τους έλειπε η επαφή με την διακυβέρνηση και πόσο ήθελαν να καταλάβουν τις θέσεις και επειδή δεν έφταναν για όλους διπλασίασαν τους μετακλητούς και έφτιαξαν το επιτελικό κράτος, αύξησαν τους μισθούς τους και επειδή παρ’ ότι άριστοι δεν διέθεταν όλοι πτυχία – έφτιαξαν τους νόμους έτσι ώστε να μην απαιτούνται πτυχία.

Μάθαμε λοιπόν πόσο μεγάλα πυροτεχνήματα ήταν τα προεκλογικά τους λόγια όπως στην Συμφωνία των Πρεσπών που θα την τηρήσουν και θα την τιμήσουν καθώς και το προσφυγικό που τα έκαναν θάλασσα.

Σημαία προεκλογική ήταν η στήριξη της μεσαίας τάξης και το μόνο που έχουν κάνει είναι να διαθέτουν τον προϋπολογισμό και τους πόρους που εμείς εξασφαλίσαμε όχι για να διευκολύνουν την μεσαία τάξη αλλά στηρίζοντας τους λίγους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!