Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: Τον Μπαγκντάντι πρόδωσε ένα εσώρουχό του που έκλεψαν οι Κούρδοι
[Tribune]: Τον Μπαγκντάντι πρόδωσε ένα εσώρουχό του που έκλεψαν οι Κούρδοι

[Tribune]: Τον Μπαγκντάντι πρόδωσε ένα εσώρουχό του που έκλεψαν οι Κούρδοι

Οι Κούρδοι (SDF) έκλεψαν ένα εσώρουχο του ηγέτη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), το έδωσαν στους Αμερικανούς και έτσι επιβεβαιώθηκε ότι ο άνδρας που παρακολουθούσαν ήταν ο Άμπου Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι.

Ταυτοποίηση DNA

Η ταυτοποίηση του DNA του Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγνκτάντι, πριν την επιδρομή των Αμερικανών κομάντος που κατέληξε στον θάνατό του ηγέτη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, έγινε από το εσώρουχο που του πήραν οι Κούρδοι.

Τον πρόδωσε το βρακί του

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, το οποίο επικαλείται πληροφορίες που δίνει στο twitter ο Πολάτ Καν, σύμβουλος των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), στο twitter, ήταν οι Κούρδοι της Συρίας που συνέβαλαν στον εντοπισμό του Μπαγκντάντι.

«Μέσω δικών μας πηγών, καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Αλ Μπαγκντάντι μετακινήθηκε από την περιοχή της Αλ Ντασίσα στο Ιντλίμπ» γράφει χαρακτηριστικά ο σύμβουλος των Κούρδων της Συρίας που σημειώνει πως οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) συνεργάζονταν με την CIA από τον περασμένο Μάιο παρακολουθώντας τις κινήσεις του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους.

Ήταν ένας άνδρας των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) που κατάφερε να πάρει στα χέρια του το εσώρουχο του Μπαγκντάντι, στο οποίο έγινε η εξέταση DNA και επιβεβαιώθηκε (100%) πως το πρόσωπο που παρακολουθούσαν ήταν πράγματι ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους.

Η καταδρομική επιχείριση καθυστέρησε ένα μήνα

Συνεχίζοντας, ο σύμβουλος των Κούρδων της Συρίας αναφέρει πως η απόφαση για την επιχείρηση σε βάρος του Μπαγκντάντι είχε ληφθεί πριν από έναν μήνα, ωστόσο, η απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία, αλλά και η επιχείρηση του τουρκικού στρατού ανάγκασε τους υπεύθυνους να την αναβάλουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!