Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: Θρίλερ στη Σαουδική Αραβία με την εξαφάνιση πριγκίπισσας
[Tribune]: Θρίλερ στη Σαουδική Αραβία με την εξαφάνιση πριγκίπισσας

[Tribune]: Θρίλερ στη Σαουδική Αραβία με την εξαφάνιση πριγκίπισσας

Θρίλερ στη Σαουδική Αραβία με την εξαφάνιση της πριγκίπισσας Μπασμά μπιντ Σάουντ μπιν Αμντουλαζίζ Αλ Σαούντ.

Σύμφωνα με την Deutsche Welle η πριγκίπισσα θεωρείται πως βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό στο Ριάντ, χωρίς όμως να έχει κατηγορητήριο σε βάρος της.

Η Μπασμα μπιντ Σάουντ μπιν Αμντουλαζίζ Αλ Σαούντ είναι εξέχων στέλεχος της βασιλικής οικογένειας και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Πηγή κοντά στην πριγκίπισσα, που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας για λόγους ασφαλείας, είπε στην DW ότι παρότι η οικογένειά της είχε επαφή με την πριγκίπισσα, η τελευταία δεν μπορούσε να μιλήσει ανοιχτά, καθώς οι επικοινωνίες της παρακολουθούνται.

Η σαουδαραβικές Αρχές δεν έκαναν κανένα σχόλιο.

Η πριγκίπισσα είναι υπέρμαχος των συνταγματικών αλλαγών στη Σαουδική Αραβία και ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, σε συνεργασία με την κόρη της.

Σύμφωνα με την DW, η πριγκίπισσα κρατείται από τον Μάρτιο, με την υποψία ότι προσπάθησε να διαφύγει από τη χώρα με την ενήλικη κόρη της, καθώς σκόπευε να ταξιδέψει στην Ελβετία για ιατρικούς λόγους.

Από τότε, οι Σαουδαραβικές Αρχές δεν απαντούν σε αιτήματα για πληροφορίες.

Η Μπασμά, σύμφωνα με έγγραφα, είχε τις διαπιστεύσεις να πετάξει από την Τζέντα στις 18 Δεκεμβρίου 2018, συνοδευόμενη από την κόρη της, για επείγουσα ιατρική παρακολούθηση, όπως ζητήθηκε από τον Ελβετό γιατρό της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!