Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: «Θλιβερή σύμπραξη» η Προοδευτική Συμμαχία λέει ο Νίκος Ανδρουλάκης
[Tribune]: «Θλιβερή σύμπραξη» η Προοδευτική Συμμαχία λέει ο Νίκος Ανδρουλάκης

[Tribune]: «Θλιβερή σύμπραξη» η Προοδευτική Συμμαχία λέει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τονίζει ότι η ψήφος στις επικείμενες Ευρωεκλογές θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη από τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις για να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα της Ευρώπης.

«Είμαστε βέβαια ακόμα μακριά από την πλήρη αυτονόμηση σε σχέση με την εθνική πολιτική σκηνή.

»Σε αυτό ευθύνεται και η σύνδεσή τους με τη διεξαγωγή των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών από τις οποίες πρέπει να αποσυνδεθούν», αναφέρει επισημαίνοντας ότι «αν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις της οικονομικής παγκοσμιοποίησης χρειάζεται να προχωρήσουμε και στην πολιτική παγκοσμιοποίηση».

Καλεί δε, τα υπόλοιπα κόμματα να εξηγήσουν το σχέδιο τους για την Ευρώπη και τη θέση της Ελλάδος σε αυτήν.

Ο εκλεγείς με τον συδυασμό ΠΑΣΟΚ-Ελιά, κ. Ανδρουλάκης υποστηρίζει ότι η λεγόμενη Προοδευτική Συμμαχία «είναι μία θλιβερή σύμπραξη χωρίς κανένα ιδεολογικό πρόσημο που συγκεντρώνει πρωταγωνιστές της εποχής Καραμανλή που μας οδήγησε στη χρεοκοπία, πρώην βουλευτές και υπουργούς των ΑΝΕΛ που παρέμειναν στην κυβερνητική πλειοψηφία και στελέχη της Κεντροαριστεράς που θεώρησαν ότι η συμμετοχή στην κυβέρνηση είναι πιο σημαντική από την σταθερότητα στις απόψεις τους».

Προσθέτει, δε, ότι ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί την έννοια του προοδευτικού μετώπου ενώ στην Ευρώπη, ως Πόντιος Πιλάτος αποφεύγει να δεσμευθεί ποιον υποψήφιο θα στηρίξει για πρόεδρο απέναντι στον κ. Βέμπερ και αυτό αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τον καθαρά επικοινωνιακό χαρακτήρα της στρατηγικής του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!