Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Ο Θαν. Μαυρίδης προειδοποιεί ότι η ΝΔ μπορεί να καταρρεύσει από μέσα εξαιτίας της διαπλοκής
[Tribune]: Ο Θαν. Μαυρίδης προειδοποιεί ότι η ΝΔ μπορεί να καταρρεύσει από μέσα εξαιτίας της διαπλοκής

[Tribune]: Ο Θαν. Μαυρίδης προειδοποιεί ότι η ΝΔ μπορεί να καταρρεύσει από μέσα εξαιτίας της διαπλοκής

Μια σκληρή μάχη σε πολλά επίπεδα βρίσκεται σε εξέλιξη στο γαλάζιο στρατόπεδο.

Σύμφωνα με τον Θανάση Μαυρίδη, η σημαντικότερη πτυχή αυτής της μάχης που ταλανίζει την δεξιά παράταξη είναι η μάχη των εκπροσώπων της διαπλοκής μέσα στη ΝΔ εναντίον των μεταρρυθμιστών.

Διαπλοκή vs Μεταρρυθμίσεων

Ο Θανάσης Μαυρίδης δεν είναι κάποιος τυχαίος αναλυτής.

Επί χρόνια στο Capital και εν συνεχεία στην εφημερίδα Φιλελεύθερος και στο Liberal είναι από τους πιο γνωστούς αναλυτές-αρθρογράφους σε πολιτικά και οικονομικά θέματα με την οπτική της αγοράς.

Στο σημερινό του άρθρο μέμφεται το δεξιό στρατόπεδο γιατί από τις έριδες και τα φαινόμενα ανθρωποφαγίας κινδυνεύει να καταρρεύσει από τα μέσα, ενώ σε αντίστιξη ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να είναι η μακροβιότερη κυβέρνηση επειδή παρέμεινε ενωμένος στο εσωτερικό του.

«Η Αριστερά έχει προχωρήσει όχι γιατί έχει καλύτερες ιδέες από τους φιλελεύθερους, αλλά διότι γνωρίζει πώς να περιφρουρεί την ενότητα του χώρου της.

»Πώς να προστατεύει τα δικά της στελέχη. Το αντίθετο, ο Δεξιός και ο φιλελεύθερος χώρος έχουν μεγάλο ιστορικό σε υποθέσεις ανθρωποθυσιών…

»Γιατί πιάσαμε αυτή την κουβέντα; Για έναν και μοναδικό λόγο!

»Επειδή οι καλές ιδέες δεν είναι πάντοτε αρκετές για να γίνει μια δουλειά.

»Χρειάζεται να υπάρχουν και άνθρωποι για να κάνουν την δουλειά» σημειώνει χαρακτηριστικά στο άρθρο του ο Θανάσης Μαυρίδης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!