Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Θα κατέβουμε αυτόνομοι στις επόμενες εκλογές, λέει ο Θεοδωράκης
[Tribune]: Θα κατέβουμε αυτόνομοι στις επόμενες εκλογές, λέει ο Θεοδωράκης

[Tribune]: Θα κατέβουμε αυτόνομοι στις επόμενες εκλογές, λέει ο Θεοδωράκης

Το Ποτάμι θα ακολουθήσει αυτόνομη πορεία επανέλαβε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις βουλευτών του κόμματος που βλέπουν θετικά μια μετεκλογική συνεργασία είτε με τη ΝΔ, είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι «όλους μας ενώνει η απόφαση το Ποτάμι να κατέβει στις επόμενες εκλογές αυτόνομο. Οι βασικές θέσεις που υπερασπίζεται το Ποτάμι μας ενώνουν όλους. Η κοινή μας ατζέντα είναι ισχυρότερη από το βλέμμα δεξιά ή αριστερά».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Θεοδωράκης τόνισε πως «το Ποτάμι είναι εδώ και για τα μικρά και όχι μόνο για τα μεγάλα», αναφέροντας ενδεικτικά την ομόφωνη απόφαση της Βουλής, μετά από πρόταση του Γιώργου Αμυρά και του Γιώργου Μαυρωτά, να παίρνουν άδεια οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα όταν δίνουν αίμα.

«Μια μικρή συμβολή σε μια μεγάλη ανθρωπιστική προσπάθεια», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, τονίζοντας ότι κάθε καλοκαίρι η Ελλάδα εισάγει αίμα για τις ανάγκες των νοσοκομείων της, ενώ θα έπρεπε αυτή η ανάγκη να καλύπτεται από την προσφορά όλων μας.

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο τετραπλών εκλογών τον Μάιο του 2019, και την τροπολογία που κατέθεσαν 16 κυβερνητικοί βουλευτές, τόνισε πως «οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ παίζουν την κολοκυθιά».

«Πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν ότι οι δημοτικές εκλογές πρέπει να γίνουν τον Οκτώβριο του 2019.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!