Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: Τέλος στα σενάρια εκλογών: Συμφώνησαν στη πολιτική ασύλου οι κυβερνητικοί εταίροι στη Γερμανία
[Tribune]: Τέλος στα σενάρια εκλογών: Συμφώνησαν στη πολιτική ασύλου οι κυβερνητικοί εταίροι στη Γερμανία

[Tribune]: Τέλος στα σενάρια εκλογών: Συμφώνησαν στη πολιτική ασύλου οι κυβερνητικοί εταίροι στη Γερμανία

Σε συμφωνία κατέληξαν οι κυβερνητικοί εταίροι (Χριστιανοδημοκράτες, Χριστιανοκοινωνιστές, Σοσιαλδημοκράτες) στη Γερμανία, οι οποίοι συνεδρίαζαν το βράδυ της Πέμπτης προκειμένου να αποφασίσουν για την πολιτική που θα εφαρμοστεί στα θέματα ασύλου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ, η αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Αντρέα Νάλες δήλωσε ότι επετεύχθη συμφωνία.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, οι εταίροι συμφώνησαν σε ένα «πακέτο» για την παράνομη μετανάστευση και την αυστηροποίηση της πολιτικής ασύλου.

Η Νάλες και ο Όλαφ Σουλτς ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν για την επιβράδυνση των διαδικασιών ασύλου, ενώ επιπρόσθετα, θα έρθει εντός του έτους νέος μεταναστευτικός νόμος, κάτι που ήταν αίτημα του SPD.

Η Νάλες δήλωσε πως η νέα πρόταση προσανατολίζεται σε αξίες αλληλεγγύης και ανθρωπισμού. Ο δε Ζεεχόφερ μίλησε για κέντρα ελέγχου τα οποία θα είναι στα υπάρχοντα αστυνομικά τμήματα και όχι σε κλειστά κέντρα ελέγχου. Σε αυτά θα ελέγχονται όσοι υπάγονται σε διαδικασία ασύλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!