Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Tribune]: Στρατηγική συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ με τις γαλλικές ιπποδορμίες PMU
[Tribune]: Στρατηγική συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ με τις γαλλικές ιπποδορμίες PMU

[Tribune]: Στρατηγική συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ με τις γαλλικές ιπποδορμίες PMU

Η σημαντική συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ με τις γαλλικές ιπποδρομίες Pari Mutuel Urbain (PMU), που εξασφάλισε για τους παίκτες στην Ελλάδα τη συμμετοχή τους στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ιπποδρομιακό «κουμπαρά» (common pool), παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, στον ιππόδρομο Μαρκοπούλου.

Δυναμικό παρών έδωσαν, η Φίλιππος Ένωση, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρό της Γιώργο Βαρδινογιάννη, ιδιοκτήτες, αναβάτες και προπονητές, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιπποδρομίες ΑΕ και πλήθος πρακτόρων του ΟΠΑΠ. Οι εκπρόσωποι της PMU και της εταιρείας παρουσίασαν τη στρατηγική συνεργασία και το ιπποδρομιακό προϊόν και ενημέρωσαν διεξοδικά για την απευθείας συμμετοχή από τη χώρα μας στο στοιχηματισμό σε περισσότερες από 10.000 γαλλικές κούρσες το χρόνο που προσφέρουν άφθονη δράση και θέαμα. Στο γαλλικό ιπποδρομιακό κουμπαρά μετέχουν συνολικά 19 χώρες με 24.000 σημεία πώλησης. Αυτές έχουν τζίρο 8,2 δισ. ευρώ το χρόνο και 22,5 εκατομμύρια ευρώ κατά μέσο όρο ανά ημέρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στον συγκεκριμένο «κουμπαρά» στοιχηματίζονται 823.500 ευρώ κατά μέσο όρο ανά γαλλική ιπποδρομία.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος των γαλλικών ιπποδρομιών France Galop, Jean – Pierre Colombu, και ο Γάλλος αναβάτης, Ronan Thomas, ο οποίος συμμετείχε και στις ιπποδρομίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!