Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tribune]: Στον αέρα η διάσκεψη για τα κανάλια – Στην εντατική σύμβουλος του ΣτΕ
[Tribune]: Στον αέρα η διάσκεψη για τα κανάλια – Στην εντατική σύμβουλος του ΣτΕ

[Tribune]: Στον αέρα η διάσκεψη για τα κανάλια – Στην εντατική σύμβουλος του ΣτΕ

Την Τρίτη το απόγευμα πρόκειται να γίνει η διάσκεψη του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, όμως η πειθαρχική έρευνα σε βάρος ανώτατου δικαστικού και η ασθένεια ενός μέλους του σώματος προκαλεί νέα σενάρια περί ενδεχόμενης αναβολής.

Έρευνα Παρασκευόπουλου για τον εκβιασμό του δικαστή

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος μετά από δημοσιεύματα του τύπου ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα για έναν δικαστή, ο οποίος – σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου – έδειξε ενδιαφέρον για υποψηφία της Εθνικής Σχολής Δικαστών, η οποία στη συνέχεια εισήλθε στο ΣτΕ ως δικαστής.

Η πειθαρχική έρευνα κατά του ανώτατου δικαστικού, αλλά και το έμφραγμα που υπέστη ένα άλλο μέλος του σώματος, το οποίο νοσηλεύεται στην εντατική, (πρόκειται για τον σύμβουλο Επικρατείας Αριστόβουλου-Γεώργιου Βώρου που εισήχθη στην εντατική μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη και την τοποθέτηση stent λόγω απόφραξης αρτηρίας)

θέτουν σοβαρά ερωτήματα για το εάν θα επηρεαστεί η αυριανή διάσκεψη. Στα σενάρια για το πως θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση περιλαμβάνεται η αναπλήρωση των δύο δικαστών από τα δύο διαθέσιμα αναπληρωματικά μέλη, χωρίς να αποκλείεται όμως και αυτό της ματαίωσης της διάσκεψης και την εκδίκαση της υπόθεσης από την αρχή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!