Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 5 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: Spiegel: Η Μέρκελ υπεύθυνη για το γεγονός ότι θα μπουν στην γερμανική Βουλή οι ναζί
[Tribune]: Spiegel: Η Μέρκελ υπεύθυνη για το γεγονός ότι θα μπουν στην γερμανική Βουλή οι ναζί

[Tribune]: Spiegel: Η Μέρκελ υπεύθυνη για το γεγονός ότι θα μπουν στην γερμανική Βουλή οι ναζί

Η Α. Μέρκελ αξίζει να καταψηφιστεί. Φέρει την ευθύνη για το γεγονός ότι θα μπουν στην γερμανική Βουλή οι ναζί.
Ανεξάρτητα όμως από το σε ποιον θα δώσει κανείς την ψήφο του, η Mέρκελ  θα παραμείνει καγκελάριος.

Εχει νόημα να πάμε να ψηφίσουμε;», αναρωτιέται ο G. Aougstain, αρθρογράφος και γιος του ιδρυτή του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», σε σχόλιό του με τίτλο «Mέρκελ, η μητέρα του (ακροδεξιού λαϊκιστικού- κόμματος Εναλλακτική για την Γερμανία) ΑfD»
«Εάν κάποια μέρα γίνει απολογισμός για την καγκελάριο και τη θητεία της, ένα πράγμα θα καταγραφεί στα μείον της: H A. Μέρκελ είναι η μητέρα του AfD.
Αυτή έκανε σκοπιά όταν ήρθαν οι ναζί στο Κοινοβούλιο. Και μόνο γι’ αυτό θα άξιζε να καταψηφιστεί», συνεχίζει ο αρθρογράφος.«Ναζί.

Σκληρή λέξη, μήπως όμως και με αυτήν υποβαθμίζονται οι πράξεις των δολοφόνων των Εβραίων και εκείνων οι οποίοι ξεκίνησαν τον πόλεμο του τρίτου Ράιχ;

Oxι, διότι ο πολιτικός του AfD X. Mayer φοβάται την «δημιουργία λαών μιγάδων» και θέλει να λήξει η (μεταπολεμική) «κουλτούρα της ευθύνης» (στην Γερμανία).

Επίσης, κυκλοφόρησαν ήδη ευρέως οι δηλώσεις του Aλεξάντερ Γκάουλαντ του επικεφαλής υποψηφίου του AfD, να «πεταχτεί»(ενν. όπως τα σκουπίδια) στην Ανατολία μια γερμανοτουρκάλα πολιτικός» και ότι έχουμε το δικαίωμα «να είμαστε υπερήφανοι για τις επιδόσεις των Γερμανών στρατιωτών στους δύο παγκόσμιους πολέμους».

Ο Zίγκμαρ Γκάμπριελ είχε δίκιο όταν πρόσφατα είπε ότι στο εγγύς μέλλον «θα βρίσκονται στο βήμα του γερμανικού κοινοβουλίου για πρώτη φορά μετά το 1945 αληθινοί ναζί», συμπληρώνει ο αρθρογράφος του Spiegel.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!