Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Σκουρλέτης: Η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα
[Tribune]: Σκουρλέτης: Η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα

[Tribune]: Σκουρλέτης: Η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα

Την πεποίθησή του ότι η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα, εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, εκτιμώντας παράλληλα ότι η χώρα θα μπει σε ρυθμούς ανάπτυξης από το 2017.

Στόχος που θα επιτευχθεί, εφόσον, όπως υπογράμμισε στις δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 fm», «επιτευχθεί η ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης».

Κινητικότητα

Όσον αφορά στην κινητικότητα, ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε πως «υπάρχει νέος νόμος και προβλέπει τον μηχανισμό στον οποίο αναφέρεται ο κ. Μητσοτάκης δηλαδή εκεί που πλεονάζει το προσωπικό να καλύψει τις ανάγκες άλλων υπηρεσιών.

«Όλοι συμφωνούμε επί της αρχής αλλά θα πρέπει όταν εφαρμοστεί ο νόμος να μην έχει στρεβλώσεις» τόνισε , σημειώνοντας πως θα πρέπει να υπάρχουν δικλείδες για τους μικρούς δήμους, για τους οποίους και ο ένας εργαζόμενος είναι σημαντικός», σχολίασε.

Σύμφωνα με τον υπουργό, αξιολόγηση θα πρέπει να υπάρξει, «αλλά όχι εκείνη που εφάρμοσε ο κ. Μητσοτάκης με απολύσεις, σχολικών φυλάκων κλπ, αλλά να υπάρξει αξιολόγηση που θα κατοχυρώνει και δεν θα μειώνει τις θέσεις εργασίας».

Τουρκικές προκλήσεις

Ο Π. Σκουρλέτης αναφέρθηκε και στις τουρκικές προκλήσεις των τελευταίων ημερών, σημειώνοντας ότι οι δηλώσεις από τη γείτονα δεν γίνονται τυχαία και συμπλήρωσε πως η Τουρκία περνάει μια εσωτερική κρίση έχει ανοίξει όλα τα μέτωπα και κάνει εξαγωγή κρίσης προς την Ελλάδα.

Όπως υπογράμμισε, «η Ελλάδα υπερασπίζεται τις διεθνείς Συνθήκες και δεν υπάρχει στο τραπέζι ζήτημα για τη Συνθήκη της Λωζάνης».

Παράλληλα, εκτίμησε ότι η Τουρκία οδηγείται με αυτή τη στάση (του Ερντογάν) στην απομόνωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!