Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Σκληρή απάντηση νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Τα παιδιά των τσεκουριών διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα
[Tribune]: Σκληρή απάντηση νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Τα παιδιά των τσεκουριών διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα

[Tribune]: Σκληρή απάντηση νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Τα παιδιά των τσεκουριών διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα

Σκληρή απάντηση στη ΝΔ έδωσε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του ερωτηματολογίου.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης, η αξιωματική αντιπολίτευση με ανακοίνωσή της ζητούσε από τον Αλέξη Τσίπρα να «βάλει φρένο» στη νεολαία του κόμματός του.

«Μαθήματα πολιτισμού και δημοκρατίας καλύτερα να κάνουν στη νεολαία τους, τα μέλη της οποίας στα συνέδριά τους ανοίγουν κεφάλια μεταξύ τους και φέρνουν πούλμαν με πληρωμένους ψηφοφόρους» σημειώνει χαρακτηριστικά σε σχετική της ανακοίνωση.

Όπως σημειώνει, «το παιχνίδι με τις λέξεις είναι για τα επιτραπέζια και όχι για την πολιτική. Ούτε η Νέα Δημοκρατία δεν καταλαβαίνει απ’ ότι φαίνεται από κοινωνιολογικές έρευνες οι οποίες είναι δομημένες με επιστημονικό τρόπο. Αυτή είναι η δημοκρατία τους που θέλει να στοχοποιήσει και να ποινικοποιήσει έρευνες όταν γνωρίζουν πολύ καλά ότι στο ερωτηματολόγιο δεν αποτυπώνονται οι θέσεις της οργάνωσης μας, ενώ δεν απευθύνεται καν στα μέλη μας».

«Αντί να λαμβάνει χώρα μια αντιπαράθεση πάνω σε πολιτικές θέσεις, το μόνο το οποίο προσπαθεί να κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση είναι να επενδύσει στο ψέμα, την παραπληροφόρηση και τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι διαφορετικό από τα παιδιά των τσεκουριών του Βορίδη και των πληρωμένων μπράβων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Δεν ξεχνάμε ποιο είναι το κόμμα του Καλαμπόκα και των ρέιντζερς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!