Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Σκέψεις για τη δημαρχία της Αθήνας κάνει ο Κώστας Μπακογιάννης
[Tribune]: Σκέψεις για τη δημαρχία της Αθήνας κάνει ο Κώστας Μπακογιάννης

[Tribune]: Σκέψεις για τη δημαρχία της Αθήνας κάνει ο Κώστας Μπακογιάννης

«Το σκέφτομαι» απάντησε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, σε ερώτηση για το εάν ενδιαφέρεται να διεκδικήσει τον δήμο της Αθήνας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

«Έχω ακόμα δουλειά να κάνω. Είμαι Περιφερειάρχης, με έχουν τιμήσει 160.000 με την εμπιστοσύνη τους κι οφείλω αυτό να το ανταποδώσω μέχρι τέλους. Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλοί άνθρωποι συζητάνε το όνομα μου για τον δήμο Αθηναίων, δεν σας κρύβω ότι είναι τιμή αυτό.

Το σκέφτομαι, δεν μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτομαι, όμως ξέρω πάρα πολύ καλά πως η Αθήνα είναι μια πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση κι αυτή είναι μια αποφαση την οποία θα πάρω τη σωστή στιγμή και προφανώς θα την ανακοινώσω. Μέχρι τότε, όμως, θα συνεχίσω να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω που είναι η δουλειά μου» είπε στα «Παραπολιτικά 90,1».

Ερωτηθείς αν μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του θα έχει και κομματική σφραγίδα, ο κ. Μπακογιάννης σημείωσε ότι «ο καθένας μας έχει ένα στίγμα, πάντα επιζητώ τη μεγαλύτερη δυνατή συνεργασία.

Πάντα προσπαθώ να χτίζω ομάδες οι οποίες να υπερβαίνουν κόμματα και ιδεολογίες, ομάδες που να απευθύνονται σε όλο τον κόσμο, και πάντα δίνω μια μάχη να κρατάμε τα κόμματα μακριά από την αυτοδιοίκηση.

Ο καθένας μας είναι αυτό που είναι, δεν έχει κανένα νόημα να κρυβόμαστε, κι αυτά τα λεω με τη γνώση τού πώς έχω πορευτεί όλ’ αυτά τα χρόνια.

Είμαι της άποψης ότι μπορεί στις εθνικές εκλογές να ψηφίζουμε διαφορετικά, αλλά μπορούμε κάλλιστα στις αυτοδιοικητικές εκλογές να είμαστε μπετόν, κι αυτό είναι και η μαγεία της αυτοδιοίκησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!