Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: ΣΥΡΙΖΑ: Όσο και αν προσπαθούν να διχάσουν τον κόσμο οι μεταρρυθμιστικές τομές θα συνεχιστούν
[Tribune]: ΣΥΡΙΖΑ: Όσο και αν προσπαθούν να διχάσουν τον κόσμο οι μεταρρυθμιστικές τομές θα συνεχιστούν

[Tribune]: ΣΥΡΙΖΑ: Όσο και αν προσπαθούν να διχάσουν τον κόσμο οι μεταρρυθμιστικές τομές θα συνεχιστούν

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τον απολογισμό μετά την υπερψήφιση των τριών νομοσχεδίων των υπουργείων Παιδείας, Υγείας και Ψηφιακής Πολιτικής.

Όπως αναφέρει απευθυνόμενος στη Ν.Δ., αποδεικνύεται έμπρακτα η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους, τη στήριξη των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας, τη Δημοκρατία και τη Διαφάνεια.

Προσθέτει επίσης πώς παρά τις προσπάθειες παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού, από τη μεριά της Νέας Δημοκρατίας του κ. Μητσοτάκη, είναι ξεκάθαρο πλέον, ποιος προασπίζεται το δημόσιο συμφέρον

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

για τις μεταρρυθμιστικές τομές της κυβέρνησης:

Με την ψήφιση των τριών νομοσχεδίων, των υπουργείων Παιδείας, Υγείας και Ψηφιακής Πολιτικής, αποδεικνύεται έμπρακτα η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους, τη στήριξη των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας, τη Δημοκρατία και τη Διαφάνεια.

Παρά τις προσπάθειες παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού, από τη μεριά της Νέας Δημοκρατίας του κ. Μητσοτάκη, είναι ξεκάθαρο πλέον, ποιος προασπίζεται το δημόσιο συμφέρον, ποιος δρα με βάση τις αξίες της Ισότητας και της κοινωνικής Δικαιοσύνης, ποιος ενδιαφέρεται για τις ανάγκες του κόσμου της εργασίας και ποιος, αντίθετα, υπηρετεί τα ιδιωτικά συμφέροντα στην Υγεία, την Παιδεία, την Ενημέρωση.

Όσο κι αν προσπαθούν να διχάσουν τον κόσμο, ντύνοντας τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους με μια ρητορεία περασμένων δεκαετιών, οι μεταρρυθμιστικές τομές θα συνεχιστούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!