Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Tribune]: Συνεργασία ΕΒΕΑ-Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την προώθηση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας
[Tribune]: Συνεργασία ΕΒΕΑ-Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την προώθηση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας

[Tribune]: Συνεργασία ΕΒΕΑ-Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την προώθηση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για στενή συνεργασία του επιχειρείν με την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα, καθώς και για την προώθηση της καινοτομίας, ο Πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, υπέγραψε χθες, 20 Απριλίου 2017, Μνημόνιο Συνεργασίας και Συναντίληψης μεταξύ της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΘΕΑ – ΕΒΕΑ) και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τον Πρύτανη καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Μασσέλο.

Σκοπός της συνεργασίας μεταξύ της ΘΕΑ και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου είναι η προώθηση της καινοτομίας, της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και η αξιοποίηση νέων χρηματοδοτικών εργαλείων.

Κατά την υπογραφή του Μνημονίου, ο Πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος δήλωσε:

«Κάθε τέτοια προσπάθεια για την έμπρακτη σύνδεση και στενή συνεργασία του επιχειρείν με την ακαδημαϊκή κι ερευνητική κοινότητα, μας βρίσκει αρωγούς και συμμάχους και με χαρά θα διαθέσουμε την τεχνογνωσία μας για να υποστηρίξουμε νέους επιστήμονες και ερευνητές».

Παράλληλα με την υπογραφή του Μνημονίου, υπεγράφη και Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Ινστιτούτου Ερευνών και Μελετών της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΙΕΜΕ – ΚΕΕΕ) εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρό του, καθηγητή κ. Χάρη Λαμπρόπουλο και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που εκπροσωπείτο από τον Πρύτανη καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Μασσέλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!