Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Συναντήθηκαν στο ίδιο πάνελ στην Αθήνα Μιλτ. Βαρβιτσιώτης και Νικ. Ντιμιτρόφ
[Tribune]: Συναντήθηκαν στο ίδιο πάνελ στην Αθήνα Μιλτ. Βαρβιτσιώτης και Νικ. Ντιμιτρόφ

[Tribune]: Συναντήθηκαν στο ίδιο πάνελ στην Αθήνα Μιλτ. Βαρβιτσιώτης και Νικ. Ντιμιτρόφ

Συνεχίζει την κοροϊδία του ελληνικού λαού ο Μιλιτιάδης Βαρβιτσιώτης, αφήνοντας υπονοούμενα για επανεξέτασης της Συμφωνίας των Πρεσπών, όταν γνωρίζει πολύ καλά πως θα την τηρήσει μέχρι το τελευταίο γράμμα. Και όλα αυτά ενώ καθόταν -και πολύ καλά έκανε- στο ίδιο πάνελ στην Αθήνα με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Νίκολα Ντιμιτρόφ.

«Εν όψει των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Βόρειας Μακεδονίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα έχουμε τον χώρο να συζητήσουμε διάφορες πτυχές της Συμφωνίας των Πρεσπών» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Εννοώντας μάλλον ότι θα έχει όλο τον χρόνο να μελετήσει και κυρίως να κατανοήσει τη Συμφωνία, από την οποία έχει «μαύρα μεσάνυχτα». Όπως και όλη η Νέα Δημοκρατία.

Μιλώντας στην 23η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης του Economist ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε πως η ελληνική κυβέρνηση πιστεύει στην ευρωπαϊκή προοπτική των βαλκανικών χωρών, αλλά –όπως είπε- «θα κινηθούμε με τον πιο προσεκτικό τρόπο, διασφαλίζοντας τα εθνικά δικαιώματα και προϊόντα μας».

«Η Ν.Δ. πάλεψε εναντίον της Συμφωνίας, η οποία δεν ικανοποίησε τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας» επισήμανε, μη αντιλαμβανόμενος ότι πλέον δεν είναι ΝΔ αλλά αναπληρωτής ΥΠΕΞ της Ελληνικής Δημοκρατίας και ότι τους τζάμπα παλικαρισμούς χρεώνεται η χώρα μας.

Όπως τόνισε, το βασικό θέμα είναι το πώς θα προστατεύσουμε τα προϊόντα που φέρουν το όνομα «Μακεδονία» και τις αντίστοιχες επιχειρήσεις της χώρας, οι οποίες έχουν ξοδέψει χρήμα και χρόνο για να επενδύσουν σε αυτό, ανέφερε συνεχίζοντας τον προεκλογικό νεοδημοκρατικό λαϊκισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!