Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: Ο «συμβουλάτορας» του σουλτάνου Γιγίτ Μπουλούτ ήταν επικεφαλής του τμήματος κινδύνων της Türk Telekom που χρεοκόπησε
[Tribune]: Ο «συμβουλάτορας» του σουλτάνου Γιγίτ Μπουλούτ ήταν επικεφαλής του τμήματος κινδύνων της Türk Telekom που χρεοκόπησε

[Tribune]: Ο «συμβουλάτορας» του σουλτάνου Γιγίτ Μπουλούτ ήταν επικεφαλής του τμήματος κινδύνων της Türk Telekom που χρεοκόπησε

Με τέτοιους συμβούλους που έχει ο Ερντογάν πώς η Τουρκία να μην οδεύει στον Καιάδα; Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο περιβόητος Γιγίτ Μπουλούτ, το «δεξί χέρι» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, γνωστός για τις προκλητικές δημαγωγικές δηλώσεις του, είχε κορυφαία θέση στην Türk Telekom που χρεοκόπησε.

Δεν είχε την οποιαδήποτε θέση, ήταν ο επικεφαλής του Τμήματος Ανάλυσης Κινδύνων της εταιρείας. Προφανώς και είχε αργομισθία την εν λόγω θέση, όπως συνηθίζει το σύστημα Ερντογάν για να μοιράζει μισθούς στους ανθρώπους του, διότι ο Γιγίτ Μπουλούτ είναι γνωστός βλαξ.

Ο Νίκος Κοτζιάς, όταν ρωτήθηκε προ μηνών σε συνέντευξή του για τον Γιγίτ Μπουλούτ, τον αποκάλεσε «ένας ανόητος».

Βεβαίως όλο το περιβάλλον του Ερντογάν αποτελείται από τέτοιους μικρονοϊκούς. Ο μόνος λόγος που κάνουν «καριέρα» είναι επειδή λειτουργούν με μεθόδους μαφίας και μεταξύ μπουνταλάδων αυτοί οι μικρονοϊκοί μοιάζουν «φωστήρες».

Ή μήπως νομίζει κανείς ότι η Τουρκία έχει κάποια σπουδαία εξωτερική πολιτική;

Τόσα χρόνια εκβίαζαν λόγω της γεωστρατηγικής τους θέσης. Διότι το μόνο που ξέρουν -ως κουτοπόνηροι ανατολίτες- είναι να εκβιάζουν και να παζαρεύουν.

Μόλις η Αμερική αποφάσισε ότι θα πάψει να ενδίδει στους τουρκικούς εκβιασμούς, βλέπουμε όλοι πώς πάει η Τουρκία.

Από τη μία διπλωματική ήττα στην άλλη πορεύεται και η οικονομία της είναι στο όριο να ανατιναχτεί.

Άνθρωποι χαμηλοτάτου μορφωτικού επιπέδου, εκπαιδευμένοι σε μουσουλμανικές αδελφότητες, με συνωμοσιολογικές ιδεοληψίες και επιχειρηματίες «φούσκες» με δανεικά, αυτοί αποτελούν την «αυλή των θαυμάτων» του Ερντογάν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!