Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Ο Σαμαράς προσπάθησε σε μια άδεια πλατεία στην Τρίπολη να κάνει αρχηγική εμφάνιση (φωτο)
[Tribune]: Ο Σαμαράς προσπάθησε σε μια άδεια πλατεία στην Τρίπολη να κάνει αρχηγική εμφάνιση (φωτο)

[Tribune]: Ο Σαμαράς προσπάθησε σε μια άδεια πλατεία στην Τρίπολη να κάνει αρχηγική εμφάνιση (φωτο)

Σε μια υποτονική και αραιή συγκεντρωση που κάλυπτε το ενα τρίτο της πλατείας Πετρινού, μίλησε το βράδυ της Πέμπτης ο πρώην Πρωθυπουργός Αντωνης Σαμαράς, με την πλειοψηφία των παρευρισκομένων να έχουν έρθει απο την Καλαμάτα.

Μίλησε μονο για …25 λεπτά και μονο στο 14ο και 22ο λεπτό αναφέρθηκε (έμμεσα ) στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, στους λιγότερους απο 1000 άτομα που παραβρέθηκαν, ήταν η αναφορά, του κ. Σαμαρά, στο κλείσιμο της ομιλίας του, πως «…από εδώ θα έρθει η ελπίδα..», το οποίο ερμηνεύτηκε πως περιείχε προσωπική επιδίωξη για το πολιτικό…αύριο, αφού το συνδύασε με την επανάσταση και την απελευθέρωση από «…τούτα εδώ τα χώματα»!

Το « της ομιλίας του είχε περισσότερο προσωπικές αναφορές (σχετικά με το θέμα NOVARTIS) με το γνωστό…«θα τους πάω μέχρι τέλους!».

Στα πρώτα δέκα (10´) λεπτά, επικεντρώθηκε στη κυβέρνηση και στον Τσίπρα, τονίζοντας για τους φόρους που επέβαλε, τις συντάξεις που έκοψε, για τους…ρουβίκονες, για τα ξέφραγα σύνορα και για τον …αγαπητό των μνημονίων (Τσίπρα).

Στο 10ο λεπτό αναφέρθηκε στον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη , τον οποίο είχε στηρίξει το 2014 κάνοντας αναφορά και στον νεοστηριχθέντα απο τη Ν. Δ υποψήφιο Περιφερειάρχη Π. Νίκα.

Η παρουσία Σαμαρά στην Τρίπολη και οχι στη Μεσσηνία δημιούργησε ερωτηματικά σε πολλούς νεοδημοκράτες και κυρίως στους Μεσσήνιους οι οποίοι κλήθηκαν με δωρεάν πούλμαν να πάνε στην Τρίπολη και να ακούσουν πως ο Σαμαράς είναι …Αρκάς αλλα αγαπάει και την Μεσσηνία…!

Αυτή η αναφορά του βουλευτή Αρκαδίας Κ. Βλάσση, έκανε τον Σαμαρά να χαμογελάσει , αλλα τους Μεσσήνιους να …δυστροπίσουν!

Για τέσσερα λεπτά μίλησε και ο Π. Νίκας, με περιεχόμενο το τι δεν έκανε ο Τατούλης και ούτε μια αναφορά στο τι θα κάνει ο ίδιος!

Τοσο ο Βλάσσης, όσο και ο Νίκας αφιέρωσαν αρκετό χρόνο στις ευχές πρός τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είχε τα …Γεννεθλιά του!

Σε λιγότερο απο μία ώρα είχαν όλα τελειώσει στην Τρίπολη, ενώ την ίδια ωρα ο Τατούλης μιλούσε στην Καλαμάτα σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!