Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Tribune]: Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής από την Τζόρτζια: Ο Ιησούς είχε πιο δίκαιη δίκη από τον Τραμπ
[Tribune]: Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής από την Τζόρτζια: Ο Ιησούς είχε πιο δίκαιη δίκη από τον Τραμπ

[Tribune]: Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής από την Τζόρτζια: Ο Ιησούς είχε πιο δίκαιη δίκη από τον Τραμπ

Ένας Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής από την Τζόρτζια είπε την Τετάρτη, ενόψει του αποτελέσματος της ψηφοφορίας για την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας και της παρακώλυσης των ερευνών του Κογκρέσου, ότι ο Ιησούς έτυχε πιο δίκαιης δίκης από τον Αμερικανό πρόεδρο πριν από τη σταύρωσή του.

«Όταν ο Ιησούς κατηγορήθηκε εσφαλμένα για προδοσία, ο Πόντιος Πιλάτος του έδωσε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τους κατηγόρους του», είπε ο Μπάρι Λούντερμιλκ στην παρέμβασή του στη Βουλή.

«Σε εκείνη την παρωδία δίκης, ο Πόντιος Πιλάτος παραχώρησε στον Ιησού περισσότερα δικαιώματα απ’ όσα έδωσαν οι Δημοκρατικοί σ’ αυτόν τον πρόεδρο σ’ αυτήν τη διαδικασία», πρόσθεσε.

Ο Λούντερμιλκ, ένας συντηρητικός Ρεπουμπλικάνος που εξελέγη για πρώτη φορά στη Βουλή το 2014, έκανε αυτό το σχόλιο κατά τη διάρκεια της πολύωρης συζήτησης στη Βουλή των Αντιπροσώπων, πριν από την ψηφοφορία.

Η περιφέρεια που εκπροσωπεί ο Λούντερμιλκ, ψηφίζει κατά παράδοση το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

Είναι Βαπτιστής και έχει γράψει το βιβλίο «Και μετά προσευχήθηκαν», όπου περιγράφει ιστορικές προσωπικότητες των ΗΠΑ ενώ προσεύχονται.

Ο Λούντερμιλκ δεν είναι ο μοναδικός Ρεπουμπλικάνος που παραλλήλισε τη διαδικασία παραπομπής με ιστορικές δίκες.

Ο ίδιος ο Τραμπ, στην οργισμένη εξασέλιδη επιστολή του προς την πρόεδρο της Βουλής Νάνσι Πελόσι, υποστήριξε ότι όσοι κατηγορήθηκαν στις δίκες των μαγισσών του Σάλεμ είχαν πιο δίκαιη δίκη από τον ίδιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!