Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Ρένα Δούρου: Τα αντιπλημμυρικά ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2014 – Τα υλοποιούμε σαν να είμαστε σε πόλεμο
[Tribune]: Ρένα Δούρου: Τα αντιπλημμυρικά ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2014 – Τα υλοποιούμε σαν να είμαστε σε πόλεμο

[Tribune]: Ρένα Δούρου: Τα αντιπλημμυρικά ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2014 – Τα υλοποιούμε σαν να είμαστε σε πόλεμο

Σε κρίσιμα έργα υποδομής στο πλαίσιο αντιπλημμυρικού σχεδιασμού που «έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και δεκαετίες» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του Alpha 989, στην εκπομπή «Αντιθέσεις» με τους δημοσιογράφους Δήμο Βερύκιο και Σπύρο Λάμπρου.

Η ίδια τόνισε ότι στην περιοχή της Μάνδρας η σημερινή διοίκηση «υλοποίησε έναν μεγάλο αντιπλημμυρικό σχεδιασμό» και μια «μεγάλη και κρίσιμη οδική παρέμβαση» για την αντιμετώπιση στρεβλών καταστάσεων που είχαν δημιουργηθεί «από την εποχή της χούντας όταν μπαζώθηκε το ρέμα».

«Το κράτος μπορεί να καταφέρει πολλά, αρκεί να υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός, συνέπεια και συνεργασία.

»Μόνη της η πολιτική βούληση δεν αρκεί. Το είδαμε αυτό τα προηγούμενα χρόνια, όταν συγκρουστήκαμε στον βράχο της κρίσης χρέους και Δημοκρατίας.

»Χρειάζεται να σεβόμαστε το Σύνταγμα, να μην παρανομούμε, και να έχουμε πείσμα και σχεδιασμό, για να υπάρχει αποτέλεσμα.

»Ορισμένοι επειδή δεν μπορούν να αμφισβητήσουν την υλοποίηση των έργων, έχουν βρει ένα καινούργιο σενάριο, σύμφωνα με το οποίο τα έργα έγιναν αφού θρηνήσαμε θύματα.

»Είναι τραγικό ψέμα, καθώς τα έργα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2014, με μια τραγική διορατικότητα.

»Και για την υλοποίησή τους λειτουργήσαμε σαν να ήμασταν σε κατάσταση πολέμου, για να τρέξουν αποτελεσματικά οι διαδικασίες.

»Με το υπερτοπικό έργο της Αττικής Ριβιέρας συνδέεται το παράλιο αττικό μέτωπο με χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις, σε συνδυασμό με ένα πολύ μεγάλο αντιπλημμυρικό και ένα πολύ μεγάλο αποχετευτικό έργο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!