Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: «Ψιλό γαζί» για το ταξίδι Μητσοτάκη στη Βοστώνη – Πώς απογειώθηκε από εκεί το κυβερνητικό αεροσκάφος;
[Tribune]: «Ψιλό γαζί» για το ταξίδι Μητσοτάκη στη Βοστώνη – Πώς απογειώθηκε από εκεί το κυβερνητικό αεροσκάφος;

[Tribune]: «Ψιλό γαζί» για το ταξίδι Μητσοτάκη στη Βοστώνη – Πώς απογειώθηκε από εκεί το κυβερνητικό αεροσκάφος;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Βοστώνη για προσωπικούς λόγους, ταξίδι για το οποίο ενημέρωσε σχετικά τους διαδικτυακούς του ακόλουθους στο instagram.

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν αναπτύχθηκε μία συζήτηση στα social media σχετικά με το αν ταξίδεψε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ή όχι.

Ο Νίκος Ρωμανός, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στο ζήτημα, «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα από καμπίνα αεροπλάνου της γραμμής, ενώ παρέθεσε και τα boarding passes τους.

«Δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για την χώρα, δεν είμαστε ίδιοι!», έγραψε μεταξύ άλλων.

Όπως αποκαλύπτει το altsantiri.gr, το site ads-b.nl, το οποίο καταγράφει τις πτήσεις των στρατιωτικών αεροπλάνων (ως τέτοιο θεωρείται και το πρωθυπουργικό αεροσκάφος), δείχνει ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος αναχώρησε στις 28/9 (δηλαδή μία μέρα μετά το ταξίδι του πρωθυπουργού με αεροπλάνο της γραμμής) από τη Νέα Υόρκη με προορισμό τη Βοστώνη.

Επίσης δείχνει τη διαδρομή της επόμενης μέρας (χθες) από Βοστώνη προς Αθήνα, ενώ κι αυτή της 22ης Σεπτεμβρίου από Αθήνα προς Νέα Υόρκη.

Το radarbox24.com επίσης δείχνει τα ταξίδια του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από Νέα Υόρκη προς Βοστώνη και από εκεί στην Αθήνα με τις προαναφερθείσες ημερομηνίες.

Εν ολίγοις, τα δύο αυτά sites αποδεικνύουν ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πήγε στη Βοστώνη παρέμεινε μία μέρα και από εκεί έφυγε με προορισμό την Αθήνα.

Αν λάβουμε υπόψη ότι δεν κάνουν λάθος, ακυρώνονται οι ισχυρισμοί του Νίκου Ρωμανού ότι ο πρωθυπουργός πήρε το αεροπλάνο της γραμμής για να γλιτώσει τα έξοδα του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, αφού και το ταξίδι Νέα Υόρκη – Βοστώνη έγινε και καύσιμα ξοδεύτηκαν και διαμονή πληρώθηκε στο αεροδρόμιο όπου διέμεινε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!