Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Το ΠΡΑΤΤΩ καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών
[Tribune]: Το ΠΡΑΤΤΩ καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

[Tribune]: Το ΠΡΑΤΤΩ καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

Με ανακοίνωσή της η Πολιτική Γραμματεία του ΠΡΑΤΤΩ, της πολιτικής κίνησης του Νίκου Κοτζιά, καλεί «τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών».

«Η Δημοκρατία θέλει και χρειάζεται συμμετοχή και δράση», τονίζει το ΠΡΑΤΤΩ και ζητά από τους πολίτες «να συμβάλλουν στην πολύπλευρη στήριξη και νίκη των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων την επερχόμενη Κυριακή.

»Νίκη που είναι προς όφελος των ίδιων των πολιτών και της κοινωνίας.

»Οδηγός για την επόμενη ημέρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθότι η απλή αναλογική απαιτεί ευρύτερες δημοκρατικές συνεργασίες για την προώθηση και υλοποίηση του έργου που θα αναλάβουν οι Περιφερειάρχες και οι Δήμαρχοι με τους συνδυασμούς τους μετά τις εκλογές της Κυριακής.

»Η Πολιτική Γραμματεία θέλει να συγχαρεί τα μέλη και στελέχη του ΠΡΑΤΤΩ που εκλέχτηκαν στον πρώτο γύρο των εκλογών: δήμαρχοι και δεκάδες σύμβουλοι, περιφερειακοί και δημοτικοί.

»Η εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας μας τιμά, αλλά και μας δεσμεύει να εργαστούμε με συνέπεια και τόλμη προς όφελος των συμπολιτών μας.

»Το ΠΡΑΤΤΩ θα συνεχίσει να εργάζεται συστηματικά για τη συνεργασία των δημοκρατικών, προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!