Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Ο «πορφυρογέννητος» Κυριάκος αυτοανακηρύχθηκε πρωθυπουργός και διαμορφώνει το Μαξίμου
[Tribune]: Ο «πορφυρογέννητος» Κυριάκος αυτοανακηρύχθηκε πρωθυπουργός και διαμορφώνει το Μαξίμου

[Tribune]: Ο «πορφυρογέννητος» Κυριάκος αυτοανακηρύχθηκε πρωθυπουργός και διαμορφώνει το Μαξίμου

Ο «πορφυρογέννητος» Κυριάκος Μητσοτάκης βιάζεται πολύ για την εξουσία και αυτοανακηρύχθηκε πρωθυπουργός πριν περιμένει την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, φθάνοντας μέχρι του σημείου να διαμορφώνει το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τους 13 περιφερειάρχες που εξελέγησαν πριν λίγες ημέρες, τους ανακοίνωσε με πομπώδες ύφος ότι ως πρωθυπουργός θα θεσπίσει Συμβούλιο Περιφερειαρχών και μάλιστα τους είπε ότι θα διαμορώσει ειδική αίθουσα στο Μέγαρο Μαξίμου για να συνεδριάζει εκεί τι συμβούλιο κάθε δύο μήνες.

Όπως είπε, θα υπάρχει συγκεκριμένη ατζέντα που θα αφορά θεσμικά θέματα ή συγκεκριμένα ζητήματα που χρειάζονται σχεδιασμό.

«Θέλω αυτό το συμβούλιο να γίνει ένα εργαλείο και όχι για να βγάζουμε φωτογραφίες.

»Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε κατεπείγοντα προβλήματα που έχουν να κάνουν με απορρίμματα στην Αττική, την Πελοπόννησο, το Ιόνιο», δήλωσε.

Απευθυνόμενος στον κ. Αρναουτάκη, που δεν εξελέγη με τη στήριξη της ΝΔ, του είπε πως θα έχει ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση με τους άλλους, λες και του κάνει χάρη αφού δεν ανήκει στο κόμμα του!

«Σήμερα βγαίνει το κομματικό καπέλο και πρέπει να κοιτάξουμε τα προβλήματα», είπε προσθέτοντας πως το εκλογικό σύστημα σε κάποιους θα δημιουργήσει προβλήματα διοίκησης και αποτελεσματικότητας.

«Είμαι έτοιμος να ακούσω τις προτάσεις σας», ανέφερε, τονίζοντας πως οι περιφέρειες αποτελούν πυλώνες για ένα αναπτυξιακό σχέδιο στη χώρα, λεωφόρους για να απλωθεί σε όλη την επικράτεια ένα τολμηρό σχέδιο αναγέννησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!