Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: «Πόνεσαν» οι Γερμανοί από το βέτο της Ελλάδας υπέρ της Κίνας – Εδώ Άνγκελα δεν είναι πια προτεκτοράτο σου!
[Tribune]: «Πόνεσαν» οι Γερμανοί από το βέτο της Ελλάδας υπέρ της Κίνας – Εδώ Άνγκελα δεν είναι πια προτεκτοράτο σου!

[Tribune]: «Πόνεσαν» οι Γερμανοί από το βέτο της Ελλάδας υπέρ της Κίνας – Εδώ Άνγκελα δεν είναι πια προτεκτοράτο σου!

Το βέτο της Ελλάδας στους γερμανικούς σχεδιασμούς να εκβιάσουν την Κίνα, μήπως και κλείσουν καμία «δουλίτσα», καταγγέλλοντας τη χώρα του Δράκου στον ΟΗΕ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πόνεσε το Βερολίνο.

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε τη λύπη του «για την αδυναμία να βρεθεί κοινή θέση της EE και του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα».

Όπως σχολίασε ο εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΕΞ Μάρτιν Σέφερ σε ερώτηση της γνωστής «πατριωτικής» μικρής κυκλοφορίας εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», «αυτό συνέβη για πρώτη φορά και είναι λυπηρό» και πρόσθεσε: «Για μας έχει σημασία η ομοθυμία και η ετοιμότητα να υποστηριχθούν οι οικουμενικές αξίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Η Ελλάδα αποτρέπει κριτική στην πολιτική του Πεκίνου διαπίστωσε σε δημοσίευμά της η κεντροαριστερή εφημερίδα Φρανκφουρτερ Ρουντσάου. Παρέπεμψε σε διπλωμάτη της EE που επέκρινε τη συμπεριφορά της Ελλάδας με τη δήλωση: «Αυτό είναι αναξιοπρεπές, για να το πω προσεκτικά», είπε ο διπλωμάτης της «αξιοπρεπούς» Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιχείρησε να εξαθλιώσει την Ελλάδα και να την μετατρέψει σε αποικία χρέους και προτεκτοράτο των ελίτ του Βερολίνου.

Οι Γερμανοί πόνεσαν πολλοί διότι θέλουν να κλείσουν δουλίτσες με την Κίνα και έτσι την εκβιάζουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!