Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Tribune]: ΠΟΑΣΥ για αντικαπνιστικό: Ο Έλληνας αστυνομικός δεν ζητά ποσοστά από πάρεργα
[Tribune]: ΠΟΑΣΥ για αντικαπνιστικό: Ο Έλληνας αστυνομικός δεν ζητά ποσοστά από πάρεργα

[Tribune]: ΠΟΑΣΥ για αντικαπνιστικό: Ο Έλληνας αστυνομικός δεν ζητά ποσοστά από πάρεργα

Παρέμβαση, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και τις φήμες που θέλουν το υπουργείο Υγείας να δίνει… bonus της τάξεως του 20% επί των προστίμων που θα κόβει η ΕΛ.ΑΣ.

«Ουδέποτε η Ελληνίδα και ο Έλληνας αστυνομικός που εκτελεί με αυταπάρνηση τα καθήκοντά της/του, χωρίς μέσα από την Πολιτεία και με εκατοντάδες νεκρούς, ζήτησε ποσοστά από πάρεργα», ξεκαθαρίζει ο Γρηγόρης Γερακαράκος.

Το κείμενο της παρέμβασης του προέδρου της ΠΟΑΣΥ:

«Τις τελευταίες ημέρες, ακούω και διαβάζω για ποσοστά και bonus επί των προστίμων που θα βεβαιώνονται από τους αστυνομικούς με βάση το πλαίσιο που θα προκύψει από τον νέο αντικαπνιστικό νόμο.

»Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι ουδέποτε η Ελληνίδα και ο Έλληνας αστυνομικός που εκτελεί με αυταπάρνηση τα καθήκοντά της/του, χωρίς μέσα από την Πολιτεία και με εκατοντάδες νεκρούς, ζήτησε ποσοστά από πάρεργα.

»Αντιθέτως, ζητάει να μην χρησιμοποιείται από την κεντρική εξουσία για τις πολιτικές που αδυνατεί να εφαρμόσει η ίδια και βάζει εμάς, όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις (βλέπε πλειστηριασμούς κ.λπ.), απέναντι από τους πολίτες.

»Η Ελληνίδα και ο Έλληνας Αστυνομικός ζητάει από την Ελληνική κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα να νομοθετήσουν ένα μισθολόγιο με βάση τις αποφάσεις του ΣτΕ, ζητάει την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματός της/του και την ενίσχυσή της/του με τα στοιχειώδη υλικοτεχνικά μέσα.

»Η Ελληνίδα και ο Έλληνας Αστυνομικός δεν επαιτεί, θέλει να ζήσει με αξιοπρέπεια και το κράτος να τον εφοδιάζει με τα απαραίτητα για να κάνει σωστά τη δουλειά της/του».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!