Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Ποιον «καρφώνει» ο Τσοχατζόπουλος; «Δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας»
[Tribune]: Ποιον «καρφώνει» ο Τσοχατζόπουλος; «Δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας»

[Tribune]: Ποιον «καρφώνει» ο Τσοχατζόπουλος; «Δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας»

Συνεχίστηκε η απολογία του Άκη Τσοχατζόπουλου για την υπόθεση την χρυσών μιζών από εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο πρώην υπουργός, ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, χαρακτήρισε σκάνδαλο τα όσα έλαβαν χώρα από το 2006 και μετά, στο πλαίσιο της προμήθειας των τεσσάρων υποβρυχίων.

Παράλληλα, ο κ. Τσοχατζόπουλος άφησε σαφείς αιχμές και για άλλους, τονίζοντας χααρακτηριστικά πως «δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας».

«Τα χρόνια μετά το 2006 η εταιρία είχε δυσκολίες να προχωρήσει κανονικά η υλοποίηση του έργου των υποβρυχίων. Είναι σκάνδαλο αυτό που έχει γίνει (…). Έχουμε ζημιά τεράστια, πολιτική, στρατιωτική, αμυντική. Η Ελλάδα πρέπει να εξασφαλίσει αποζημίωση, αν αποδείξει ότι την ευθύνη την έχει η εταιρία. Δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας. Το να μην κάνεις τίποτα και δήθεν να παζαρεύεις είναι καταστροφή και αυτό κάνανε αυτοί οι κύριοι από το 2006 και μετά», τόνισε ο Άκης Τσοχατζόπουλος την τρίτη ημέρα της απολογίας του. Επιπλέον ο κ. Τσοχατζόπουλος χαρακτήρισε «παραμύθια» τις κατηγορίες σε βάρος του.

Για τον Νίκο Ζήγρα υπογράμμισε: «Χώρισαν οι δρόμοι μας γιατί επέλεξε να πάει στην πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου, του Καρχιμάκη και της ΕΥΠ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!