Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Παραλήρημα από το σαμαρικό Antinews: Επίθεση στον Μητσοτάκη επειδή δεν βυθίζει τον τόπο σε εθνικό διχασμό
[Tribune]: Παραλήρημα από το σαμαρικό Antinews: Επίθεση στον Μητσοτάκη επειδή δεν βυθίζει τον τόπο σε εθνικό διχασμό

[Tribune]: Παραλήρημα από το σαμαρικό Antinews: Επίθεση στον Μητσοτάκη επειδή δεν βυθίζει τον τόπο σε εθνικό διχασμό

Σε νευρικό κλονισμό τελεί το σαμαρικό Antinews, που τελεί πλέον σε ευθεία σύγκρουση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε άρθρο της η ιστοσελίδα, με τίτλο: «Σε τι είναι συνεπής ο Μητσοτάκης; », εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγορεί για «αμέτρητες κυβιστήσεις».

Το Antinews, δηλαδή το περιβάλλον Σαμαρά, κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «παρέλαβε την οικονομία από τον Τσίπρα» και «υποτάχθηκε στους δανειστές».

Προφανώς θέλει να λησμονεί ότι ήταν ο «αντιμνημονιακός» Αντώνης Σαμαράς που πρώτος και καλύτερος υποτάχθηκε στους δανειστές και αφού προηγουμένως μας είχε «φλομώσει» στα Ζάππεια.

Κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι μετατρέπει την Ελλάδα σε «αποθήκη ανθρώπινων ψυχών» αναφορικά με το μεταναστευτικό και επιμένοντας, με ακροδεξιά μανία και επαρχιώτικο εθνικισμό στην σαμαρικής έμπνευσης ανοησία ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν «επαίσχυντη», κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι τώρα τη θεωρεί «πατριωτική».

Μα προφανώς η Συμφωνία των Πρεσπών είναι πατριωτική. Η Βόρεια Μακεδονία έγινε προτεκτοράτο μας.

Κατηγορεί επίσης τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι έχει δεθεί στο «αμερικανικό άρμα». Έχει να μας προτείνει το περιβάλλον Σαμαρά άλλον σύμμαχο;

Και τέλος, μεταξύ άλλων, για να εκφράσει και τη μανία του Αντώνη Σαμαρά, κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «αθώωσε» τον «σκευωρό» Αλέξη Τσίπρα.

Εδώ μάλιστα κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι θέλει να κρατήσει τον Αλέξη Τσίπρα όρθιο «ώστε να εδραιωθεί ως δεύτερος ισχυρός πόλος».

Αυτό, εάν το κάνει, είναι ορθό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!