Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Παππάς: Το χρονοδιάγραμμα της αδειοδότησης σημείο συζήτησης με το ΕΣΡ
[Tribune]: Παππάς: Το χρονοδιάγραμμα της αδειοδότησης σημείο συζήτησης με το ΕΣΡ

[Tribune]: Παππάς: Το χρονοδιάγραμμα της αδειοδότησης σημείο συζήτησης με το ΕΣΡ

Το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού για την αδειοδότηση των καναλιών αποτελεί σημείο συζήτησης με το ΕΣΡ, όπως τόνισε ο Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FΜ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, υπογράμμισε πως η κυβέρνηση θα κινηθεί ανάλογα με το αποτέλεσμα της συζήτησης με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Όπως υποστήριξε, αν καταστεί τεχνικά εφικτό η αδειοδότηση να προχωρήσει μέσα στο επόμενο λίγο χρονικό διάστημα, τότε δεν θα χρειαστεί να προχωρήσει η κυβέρνηση σε μεταβατική ρύθμιση για να καλύψει το κενό.

Επισήμανε όμως πως αν αυτό δεν γίνεται, «δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παρανομούμε».

Σε ερώτηση για το ποια είναι τα επόμενα βήματα μετά την ορκωμοσία του ΕΣΡ, αφού σχολίασε πως η ρύθμιση του τηλεοπτικού είναι μεγάλη πρόκληση, διαβεβαίωσε πως τις επόμενες μέρες ο ίδιος θα συζητήσει με το ΕΣΡ τα φλέγοντα ζητηματα υποστήριξης και υποδομών της ανεξάρτητης αρχής, που, όπως χαρακτηριστικά είπε, «είναι ανεπίλυτα εδώ και χρόνια».

Έκανε λόγο για έλλειμμα κτηριακό υποδομών και προσωπικού, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για πολιτική σκοπιμότητα.

«Ξεκινάμε από το ότι η πολιτεία εγγυάται πως το ΕΣΡ θα έχει όλες τις υποδομές σε ανθρώπινο δυναμικό, σε κτηριακές εγκαταστάσεις και σε εξοπλισμό που χρειάζεται», σημείωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!