Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Παππάς: Αποδείχθηκε ότι ήμασταν οι μόνοι έτοιμοι να βάλουμε τα χέρια μας στη φωτιά
[Tribune]: Παππάς: Αποδείχθηκε ότι ήμασταν οι μόνοι έτοιμοι να βάλουμε τα χέρια μας στη φωτιά

[Tribune]: Παππάς: Αποδείχθηκε ότι ήμασταν οι μόνοι έτοιμοι να βάλουμε τα χέρια μας στη φωτιά

«Η ιστορία έχει καταγράψει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια. Όπως έχει καταγράψει ότι είχαμε δέκα συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης, δέκα μονάδες κάτω την ανεργία και προστασία των αδυνάμων, για την οποία βλέπω μεγάλη πρόνοια από τη ΝΔ να ξηλώσει ήδη από τα πρώτα νομοσχέδια», τόνισε ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής.

Όπως σημείωσε, ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι έτοιμος να “μολυνθεί” από τις προσδοκίες και τις αγωνίες του προοδευτικού κόσμου, ενώ αποδείχθηκε ότι και το 2015 ήμασταν οι μόνοι έτοιμοι να βάλουμε τα χέρια μας στη φωτιά για να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια. Η ΝΔ ήταν έτοιμη να συνεχίσει μία πορεία καταστροφής».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «οι προοδευτικές πολιτικές είναι αυτές που μπορούν να εγγυηθούν τον ενιαίο βηματισμό της Ευρώπης, καθώς οι ιδέες οι οποίες φλερτάρουν με την αντίληψη που λέει ότι “ο καθένας να κοιτάξει τα της αυλής του και η Ευρώπη μας θα είναι μια χαρά” είναι οδυνηρές», καθώς δοκιμάστηκαν κατά την κρίση του 2015.

Για τον ίδιο, η Ευρώπη χρειάζεται αυξημένους προϋπολογισμούς, μηχανισμό αναδιανομής πλεονασμάτων και εξισορροπητικούς μηχανισμούς που θα αποβάλλουν τις πιθανότητες περιφερειακών ανισοτήτων, «ό,τι γίνεται δηλαδή σε άλλες ομοσπονδίες».

Αναφορικά με το αίτημα εξαίρεσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ από την προανακριτική επιτροπή για τη Novartis, ανέφερε: «Θεωρώ ότι θα επικρατήσουν λογικές σκέψεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!