Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Tribune]: Οργή του Νεοδημοκράτη Ξαρχάκου για Μητσοτάκη: Ο Τσίπρας βοήθησε και δεν το διαφήμισε
[Tribune]: Οργή του Νεοδημοκράτη Ξαρχάκου για Μητσοτάκη: Ο Τσίπρας βοήθησε και δεν το διαφήμισε

[Tribune]: Οργή του Νεοδημοκράτη Ξαρχάκου για Μητσοτάκη: Ο Τσίπρας βοήθησε και δεν το διαφήμισε

Την οργισμένη αντίδραση ακόμη και του Σταύρου Ξαρχάκου, ο οποίος πρόσκειται στη ΝΔ και έχει κατέβει και ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής της, προκάλεσε η χοντροκομμένη εκμετάλλευση της συνάντησης που είχαν οι καλλιτέχνες από τη ΝΔ για προεκλογικούς σκοπούς.

Ο κ. Ξαρχάκος με ανάρτησή του στο Facebook εξαπολύει σφοδρή επίθεση για το διαχρονικό σκάνδαλο της ΑΕΠΙ στις προηγούμενες κυβερνήσεις, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για το οποίο πλέον ο κ. Ξανθόπουλος οδηγείται στη Δικαιοσύνη για κακουργήματα.

«Εδώ και αρκετά χρόνια, το αυτονόητο, δηλαδή η προστασία των κόπων και των πνευματικών δικαιωμάτων των δημιουργών από το Κρατος και τη Δικαιοσύνη, δεν εφαρμοζόταν.

»Εγώ ο ίδιος έχω συναντηθεί κατα καιρούς με τους κ. Παπανδρέου, Σαμαρά χωρίς κανένα αποτέλεσμα και μάλιστα αυτή η αδιαφορία, μου γέννησε έως και υποψίες.

»Αντιθέτως ήταν ακαριαία η αντίδραση του κ. Τσίπρα και οφείλω να πω ότι ήταν και η πρώτη φορά που αισθάνθηκα οτι ένας Πρωθυπουργός, ενδιαφέρθηκε πραγματικά για το θέμα αυτο (χωρίς να βγεί στα κανάλια να το διαφημίσει)» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ξαρχάκος.

Ιδιαίτερη μνεία κάνει και για το «συμβολικό ποσό» στο οποίο αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι «τον πληροφορούμε ότι δε ζητάμε κανένα συμβολικό ποσόν από κανέναν.

»Οι καλλιτέχνες δεν είμαστε επαίτες. Ζητάμε τους κόπους μας, ζητάμε αυτά που σε όλες τις πολιτισμένες χώρες υπάρχουν, ζητάμε να μπορούμε να ζούμε από το έργο μας, ζητάμε Δικαιοσύνη»

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Σταύρου Ξαρχάκου

«Σήμερα το πρωι πληροφορήθηκα ότι η χθεσινή συνάντηση μέρους των δημιουργών με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, χρησιμοποιήθηκε σε σποτ για να εξυπηρετηθεί ο προεκλογικός του αγώνας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!